beküldve: 2010-10-04 22:20:39
(#640)
Travis
[ Rászokóban ]

Nem válaszolgatok külön, ezért ide mindent:

Nem a shoujo magával van bajom, hanem az, hogy 1 stílusú mangákat akarnak (márha akarnak, nem tudjuk még mindig mert...) egyszerre kiadni, ez az amúgyis nehéz Magyar vevőpiacon elég buta lépés. Ahogy más is írta lentebb, "akkor nem költi el a pénzét, ha mind shoujo". 3 különböző stílusban/vevőkörben kéne kiadni, hogy mindenki megtalálja a maga (lehetséges) kedvencét, így biztos több pénz megy a konyhájukra. És, bár az is igaz, hogy egy kategórián belül is vannak eltérő alkotások (lásd Magyar sónenek), de annyiban nem térnek el, hogy akik egyáltalán nem kedvelik a műfajt, még is megvegyék.
És ez, "de hát ott a 9 sónen és kettő sódzsó, akkor jöhet 3 sódzsó, me abbó kevés van" fröcsögés meg nem játszik, mert akik eddig sem vették azon sóneneket, vagy megunták már, akkor azok nem tudnak mire költeni, mert nincs számukra újdonság.
Azért érthető voltam, nem?

A Naruto-t meg biztos vagyok, hogy épp elegen veszik még mindig itthon, hiába már nem olyan eladások vannak, mint 3 éve, de akit kicsit is érdekel az megveszi. Azok pedig, akik az itthon kiadott köteteket felrakták netre, vagy saját fordításukat nem vették le, pedig már rég kapható az a kötet, akkor nyugodtan tessék perelni a Mangafannak, mert itt komoly jogi dolgokról van szó.


*Hiányzó OFF pótolva. Szalonképtelenségek gyomlálva.
A moderátor*

 
..the Kombat is Reality, your fate is a finality, I never use Babalities, that's just not my mentality.
új | válasz erre | moderátor
Szerk: 2010-10-07 17:50:38