beküldve: 2010-10-05 08:07:12
(#651)
Dark-san
[ Addiktgyanús ]

Nem értem a nyafogókat, meg azokat, akik már előre temetik az új címeket. Talán meg kellene várni a konkrét címeket, nem? Talán még tetszenek is majd...



szerintem a Naruto-t csak simán megunta már a nép (nagy része), mint a Death Note-ot. Néztem én is a HT-s eladásokat... és hát ezek a termékek már szinte egyáltalába nem fogynak.

Vagy csak jobb nekik az ingyé', lehetne sokat regélni a "csak töltök" mentalitású emberekről, akik még büszkék is erre, sőt a földkerekség legnagyobb fanjeinek tartják magukat. Persze, az ő dolguk, de az ilyen ne nagyon fikázza véres szájjal a kiadókat a hazai mangafelhozatal miatt.



Nem a shoujo magával van bajom, hanem az, hogy 1 stílusú mangákat akarnak

Azért csak van annyi eszük, hogy nem három egy kaptafára épülő, vagy nagyon hasonlító mangát adnak ki egyszerre. Azért hidd el, egy műfajon belül is nagyon különböző mangák vannak. Teszem azt, csak a példa kedvéért, ha egy Vampire Knight mellé kiadnák a Skip Beatet, vagy az Ourant, az utóbbi kettőn esetleg a műfajra annyira nem fogékonyak is elgondolkodnának. Rengeteg rajongójuk van mindkét nem között és különböző korosztályokban is. A műfaji besorolás csak egy dolog, de ma már nem lehet egyértelműen megmondani, hogy egy kiadványnak mely olvasói réteg között lenne a legnagyobb sikere. Persze van, ahol igen, de egyre több a kivétel.
 
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
új | válasz erre | moderátor
Szerk: 2010-10-05 08:12:21