Ezért biztonságosabb az utánvétel. Mégis a legmegbízhatóbb erre a célra az animebolt.hu, ahol minden van... Csakhogy a Feketeleves : az árak...Szerintem a minőséget, nameg a biztonságot kell megfizetni...:) De sok idő, mire megkapod az árut. De tartja a mondás : Az idő pénz...Ha megnézzük a kiszállítási időt, nameg a várakozást, jogos lenne az, ha még a bolt fizetne nekünk....Édes, szép álmok ezek...Akárcsak egy békés-megyei képregény/manga üzlet....:)
Az animeboltból akartam én is rendelni, de nem tettem meg mert átverve érzem magam már most.
Szóval: Az I's (angol) manga 14-15. kötetét akartam megrendelni, darabja 8 dolcsi. Ők körülbelül 300ft/dodó árfolyamon dolgoznak. A kiszemelt kötetek nem voltak még fent az oldalon és ezt jeleztem feléjük. Kaptam egy választ, hogy hamarosan felkerül. Kb 1 hét múlva ott is volt, de valamilyen oknál fogva a 8 dolcsis I's kötetek (mind) 2400 forint helyett 3000-re mentek fel. Ezek után én biztos nem fogok tőlük rendelni semmit sem, hiába van most 10% kedvezmény.
Ameddig pesti voltam addig a Bestsellert favorizáltam, mert tényleg jók az áraik és kifogástalan minőséget kaptam. Sajnos a honlapjuk szerint csak személyes átvétel lehetséges, esetleg valaki próbálta már utánvéttel? Vagy valaki tud egy online (magya) boltot ahol angol nyelvű mangákat lehet rendelni normális áron (comicsinvest, trillian, animebolt kizárva!)?