beküldve: 2007-11-21 17:20:34
(#76) Válasz Daimoon (#67) üzenetére
Rudymester
[ Megszállott ]
Ezért biztonságosabb az utánvétel. Mégis a legmegbízhatóbb erre a célra az animebolt.hu, ahol minden van... Csakhogy a Feketeleves : az árak...Szerintem a minőséget, nameg a biztonságot kell megfizetni...:) De sok idő, mire megkapod az árut. De tartja a mondás : Az idő pénz...Ha megnézzük a kiszállítási időt, nameg a várakozást, jogos lenne az, ha még a bolt fizetne nekünk....Édes, szép álmok ezek...Akárcsak egy békés-megyei képregény/manga üzlet....:)

Az animeboltból akartam én is rendelni, de nem tettem meg mert átverve érzem magam már most.
Szóval: Az I's (angol) manga 14-15. kötetét akartam megrendelni, darabja 8 dolcsi. Ők körülbelül 300ft/dodó árfolyamon dolgoznak. A kiszemelt kötetek nem voltak még fent az oldalon és ezt jeleztem feléjük. Kaptam egy választ, hogy hamarosan felkerül. Kb 1 hét múlva ott is volt, de valamilyen oknál fogva a 8 dolcsis I's kötetek (mind) 2400 forint helyett 3000-re mentek fel. Ezek után én biztos nem fogok tőlük rendelni semmit sem, hiába van most 10% kedvezmény.
Ameddig pesti voltam addig a Bestsellert favorizáltam, mert tényleg jók az áraik és kifogástalan minőséget kaptam. Sajnos a honlapjuk szerint csak személyes átvétel lehetséges, esetleg valaki próbálta már utánvéttel? Vagy valaki tud egy online (magya) boltot ahol angol nyelvű mangákat lehet rendelni normális áron (comicsinvest, trillian, animebolt kizárva!)?
 
új | válasz erre | moderátor
Szerk: 2007-11-21 17:22:49