beküldve: 2007-11-21 17:30:25
(#38) Válasz Bendzsi (#33) üzenetére
Rudymester
[ Megszállott ]
Ezzel így vagyok én is. Békés megyében egy Anime Club-ról
sem tudok. Legszívesebben ""ha valóban nem lenne"" és tisztában lennék a feltételelekel és a szükséges eszközökel és íratokal....stb, akkor belevágnék egy Békési Anime Club létrehozásába. Sajnos hivatalos ügyek intézésében nem mozgok othoniasan. Gondolom, kell egy helyiség ahol elférnénk, (amit biztos bérelni kell + az eszközök) vetítő, nem árt ha büfé is van a közelben vagy valami ilyesmi.
De hogy ehez kellenek-e valamilyen papírok azt nem tudom, no meg ezt egy személy saját zsebből nehezen tudná elérni, ehez CSAPAT kell, én kb 4-5 embert ismerek aki Békés megyei és AnimeFan + plusz a létszám is fontos a Clubok-nál.

Kicsit túlragozod a dolgot. Egy anime clubhoz elsőkörben emberek kellenek meg egy hely ahol összejöhettek. Nem kell hivataloskodni, nem szervezetet akarsz létrehozni. egyszerűen keresel pár békés megyei arcot, egyezztettek egy időpontot és jól érzitek magatokat. Ha meg tényleg összejön 10-15 ember, akkor be lehet támadni egy művház kissebb helyiségét egy tv-vel meg egy dvd lejátszóval. Egyébként én is Békés megyei vagyok.