beküldve: 2010-10-06 20:23:06
(#714)
Hanon
[ True shotafan ]
De mi a tökért várnának a visszaszámlálóval? Ezt nem értem. Biztos mert nem vagyok túl jártas a mangakiadás világában, de nem tudom felfogni.

Nézzük csak. Chrnot bejelentették, utána sokára jött ki. Jó ez így. Ki a fenét érdekel, hogy mikor jön ki, az a lényeg, hogy lesz. Vagy mutassatok nekem egy olyan piackutatási eredmény grafikonját ami bizonyítja, hogy a bejelentés és a kiadvány megjelenése között eltelt idő hosszával fordított arányban csökken az érdeklődés és az eladás mértéke is rosszabb az olyan esetekhez képest, ahol a két pont között eltelt idő jóval alacsonyabb. Komolyan.
Esetleg abban sem biztosak, hogy lesz egyáltalán új cím? Nem valószínű, elég határozottnak tűntek mondocon promózásának kezdetén, biztos túl voltak már rég mindenféle fontos elintéznivalón a japánokkal/kiadón belül.
Vagy tán a japánok azt mondták, hogy "addig ne jelentsd be amíg hablöböböbö". Mert ennek >semmi értelme<. Csak hátha. Ez is egy lehetőség. Viszonylag hülye lehetőség. De szeretném tudni, hogy megy ez. Hacsak nem hadititok persze.
 
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
új | válasz erre | moderátor
Szerk: 2010-10-06 20:28:02