beküldve: 2010-10-09 13:55:23
(#69) Válasz Mariko (#63) üzenetére
Miyu-sama
[ Új arc ]
Úgyse találom el, de azért én is megeresztek egy tippet.

Vampire Knight - Nagyon népszerű a lányok között, ráadásul az animét épp most jelentette be az Animax. A Hakusensha adja ki, akikkel a Mangafan ugyan még nem áll kapcsolatban, de a Delta már igen.
Trinity Blood - Erősen shoujo dizájnnal operál, de a történet nem kimondottan lányos, és már nem ismeretlen idehaza, mert adták az azonos című az animét a TV-ben. A kiadója a Kadokawa Shoten, akitől már adott ki mangát a kiadó.
Fushigi Yuugi - Fordított hárem sorozat, viszont elég kalandos sztorija van ahhoz, hogy akár fiúk is olvassák. Japánban a Shogakukan adja ki, akiktől az Árnybíró is származik.

BTW: Gyerekek, már megszellőztették, hogy az összes cím shoujo lesz, szóval nincs értelme shounen és josei mangákra tippelni. ^^'

Elvileg az egyik manga uniszex. Hiába van mondjuk a shounen kategóriában a Bleach attól függetlenül a lányok táborában is nagy az érdeklődés iránta és nem csak a fiúk nézik.

 
"Ha én lennék az eső, a földet és az eget összekötném, amely az egész örökkévalóságban sem keveredne össze... Képes lennék összekötni az emberek szívét?"