beküldve: 2010-10-22 20:40:26
(#450) Válasz Miho ~ ミホ (#449) üzenetére
Souichiro
[ True mangafan ]
Teljes mértékben egyetértek veled,meg azt írtad le,ami a valóság.Ezek a fanpicsák,az embör a falra mászik tűlük má itten.
Volt egyszer egy Miyavi koncert,dátum,létszám lényegtelen.Sok fangörl csorgatta a nyálát Miyavira,de egy az,h lövésük sincs,h ki ő,eszik-e vagy isszák,kettő meg,h a közönség 95-98%-a csak sikítozni,meg nyálcsorgatni ment csak el,esetleg h a zismerőseinek elmondhassa,képzeed,vótam Mijavi konceeeten,olyan cukcsi volt.A maradék 2% ment el igazából a koncertre úgy,h érdekli is őket Miyavi,meg a zenéje.

LM.C koncert.De szerettem is én őket,de kinőttem már a Vizuál Kéj-ből,hála Koshiéknak.Na az LM.C-re talán mentem volna,kicsit jobban érdekelt engem,mint Miyavi-sama,a zenéjük is jobban bejön,meg a stílusuk is,vagyis csak bejött.
Ottis mi volt,koncerten: fangörlök által rendezett tömeg sze...izé sikítozásos-nyálcsorgatós hányás.

Ilyen a magyar Visual Kei rajongótábor? 90%-uk biztosan.Am meg az ilyen fangörl nyomorékok mi a ráknak élnek? Vagy ebben mi Fun van,h képzeld,Mijavi megfogta a kezem véletlen.Azta! És akkor most egy hónapig nem mosol kezet? Meg cica-mica harcot vívnak,h kinek ki a kedvenc Vizuál Kéj előadója.Nekem Maya-csán,kjááá,love.
OMFG!

Aki meg tényleg igazán szereti a Visual kei stílust,meg ezeket a fasza előadókat,az vagy nem tud elmenni koncertre,me nincs péz rá,anyuci-apuci nem pénzeli,vagy pedig egyéb elfoglaltság miatt le kell mondani ezekről a dolgokról.

Random agymenés off.

 
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
új | válasz erre | moderátor
Szerk: 2010-10-22 20:50:34