beküldve: 2010-10-24 00:50:55
(#1334) Válasz LazaRé (#1333) üzenetére
vadooc
[ Megszállott ]


Tudom hogy nem ebből állt a mondanivalód hanem abból hogy milyen geci az Animax hogy amikor te leteszed a segged a tv elé akkor miért nem animét vetítenek....

"mert amikor lehetőségem adódik, hogy letegyem a fenekm a tv elé animaxot nézni a logón és a reklámokon kívül 90%-ban nem animét kapok"

"de én nem azt a szolgáltatást kapom, amit várok... ne adj Isten elvárok"

Én csak azt nem értem hogy miért várod el azt hogy amikor te tv-zel akkor animét adjanak? Miért nem lehet az hogy úgy intézed a dolgaid (szórakozás, tanulás stb...) hogy akkor nézz tv-t amikor olyan megy ami érdekel is.
Megértem én ha valaki azt várja el az Animaxtól hogy többségében animéket vetítsenek pl hétvégén (mivel ugye azt írtad ilyenkor szoktad nézni), na de te nem ezt várod el... Ha ezt várnád el akkor ez már teljesült is (ahogy lentebb kifejtettem a hétvégi műsort).


De szerintem hagyjuk az egészet. Megszoktam már hogy mindig a rajongóknak/fanoknak van igazuk és mi "belsősök" (akik általában japánokkal tárgyalnak anime vagy manga ügyben), mi vagyunk a hülyék mindig és mindig mi látjuk sz.rul a helyzetet.... És a rajongók ezerszer jobban és okosabban látják a magyar piacot, hogy mit kellene kiadni, hogy a kiadóknak vagy Animaxnak mit kellene csinálni.

 
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
új | válasz erre | moderátor
Szerk: 2010-10-24 00:58:08