beküldve: 2007-11-30 23:02:09
(#191) Válasz Trisa (#190) üzenetére
Holci
[ Addiktgyanús ]
Hű...Bocsi, hogy eddig nem reagáltam, csak nem nagyon volt/van időm sajnos képregényelni / /

Megcsináltam olvashatóra a következő oldalakat, de elég kevés van, de már majdnem kitesz egy fejezetet az én kicsi fejemben :S Hát, nem a legtökéletesebbek a minőségek, de próbáltam tenni valamit ...
/az első, amit már mutattam, valamint a második, ami most következik, az egész értelmes lett kinézetre...:P De a story a lényeg ... remélem tetszik..../


Trisa nagyon jó a mangád ,jók a figurák van bene mozgás a karakterek nem egy helyben álnak és nagyon teccenek a közelik is és ahogy ezeket kombináltad.
Ha elfogadsz néhány épitö kritikát akor probáld meg a vázlatot tussal kihúzni és szürke filccel és tus vonalakkkal árnyékolni hid el sokkal hangsulyosabbak lessznek a rajzaid és szkenelés után nem lessznek olyan elmossodotak.
Még egy zavaró dolgot kiemelnék ,szerintem hagyd el ezeket a háromszögletü kereteket mert az összkép az tul szögletes éles lessz töle ,probáld azzal érdekesé tenni az összképeket hogy néhol nem rajzolsz keretet csak egy képzeletbeli határt hagysz ,ezeket nem húzod át tussal és radirozás után a grafit keret nem látszodik, esetleg még felturbozhatod egymásba nyuló képekkel. Rakok neked ide pár linket ezek amolyan Manga rajzolási segédletek ahonan elleshetsz pár dolgot.
[Link]
[Link]
 
Soha nem kaptok el!!!!!!!!!!!!!
új | válasz erre | moderátor
Szerk: 2007-11-30 23:13:17