Az úgy volt, hogy miután részeg Alister lehányta Azzi fejét, Miho elkezdte hirdetni, hogy ingyen megtanít mindenkit rózsaszín unikornison lovagolni. Majd Yoroi és Zabi erotikus asztaltáncának lehettünk tanúi, amire annyi pénz gyűlt össze (a pedofiloktól), hogy Gilje gyorsan vett is nekünk repjegyet belőle Japánba. Miután kiérkeztünk, mindenki felvette a Pikachu egyencosplayét és végigvonatoztunk a kinti tömegen. Am. te voltál Pikachu farka, csak úgy látszik te is annyira részeg voltál, hogy már nem emlékszel. Azzi később bejelentette, hogy Japán annyira megihlette, hogy összeszed 100 lánynak öltözöt fiút és megtanítja nekik a vosós siráf trükköt. Később Giljét elkezdte körözni a helyi rendőrség, mert kisfiúkból álló háremével illetlen dolgokat műveltek. Így kénytelenek voltunk hazarepülni még aznap. A repülőtéren azonban hihetetlen dolognak lehettünk tanúi; az egyik csomagból kikászálódott Hanon, aki megállás nélkül csak ezt hajtogatta: "Japán shotákat akarok!!!". Szegény nem tudta, hogy már megjártuk Japánt, ezért kénytelnek voltunk megint útra kelni. A pénzünk azonban hiányzott, így felhívtuk Dragdát és Dz-t, hogy jöjjenek a MM-ba Bible Black-et perfelni. Az eredmény nem maradt el, ugyanis megnyerték az első díjat, ami egy *dobpergés* 8 személyre szóló repjegy volt Japánba. Mivel Alisternek, Zabinak és Yoroinak ekkor (este 8) már pizsilövés volt, így az álruhás Giljével, Azzival, Fiszivel (még mindig hulla részeg voltál, azért nem emlékszel), Dz-vel, Dragdával, Mihoval, Hanonnal és Ivivel indultunk neki ismét Japánnak. Mikor megérkeztünk, mosolygó kislányok köszöntöttek minket a reptéren, akikről csak később derült ki, hogy igazából középkorú férfiak. Elmentünk vmi kajáldába is, ahol sushit ettünk. Ekkor szedtél fel egy Alucardra hasonlító hajléktalant, akit Lulunak becéztél. O.o Hanon és Gilje hamarosan leszakadtak tőlünk, gondolom megint shotavadászatra indultak. A többiekkel nem tudom mi történt, mert miután láttam egy Matt-hasonmást, boldogságomban annyira elkezdett ömleni a vér az orromból, hogy elájultam. A hazafelé tartó repülőn tértem magamhoz, ekkor Ivi épp azt ecsetelte, hogy mekkora lenne a repülő tetején Miso levest enni. Mindenki egyetértett vele; nemsokára már vígan eszegettük a nedűt, miközben a csillagokat bámultuk. Sajnos hazfelé volt egy kisebb kellemetlenség, ugyanis a határőrök észrevették Hanon furcsán domborodó kabátját, ami alól nemsokára 3 japán shota került elő. Mihonak is domborodott a kabátja, de belé nem mertek belekötni. Még éjfél előtt visszaértünk a MM-ba, ahol ekkor kezdődött vmi japán komolyzenei koncert. Nem voltunk túlságosan elájulva tőlük, így gyorsan megalapítottuk a saját metálbandánkat és miután lelőttük a rivális együttest, elkezdtük játszani a Himnusz egy általunk komponált változatát. Az óra pont ekkor ütötte el az éjfélt. Ami ezután következett, az már nem tegnap volt.
Am. jó volt a fórumtali, sokat dumáltunk. Míg én az Eurocosplay-es előadást néztem, addig a többiek a MAR-ról beszélgettek. Kb. este 7-8 felé hagyta el mindenki a terepet. Envy (+2 fiú haverja), Sütilány, Csodabogár, Béla, meg én voltunk ott.