beküldve: 2010-11-25 19:05:34
(#41171) Válasz idk pls delete (#41169) üzenetére
Háté
[ True mangafan ]

:P


A Dream Theatert zaklatják? Ez nekem új. Nem is értem igazán, hogy miért... Lehet azért, mert ilyen progresszív dolgokba sose folytam bele.
Mert az még érthető, hogy a nu metal vonal ellenszenves sokaknak, főleg a Slipknot, akik (amellett, hogy nu metalt játszanak) egy halom "sátánista" elemet is belevittek a showjukba, és ezt a sok fiatal rajongójuk masszívan komolyan is vette. Pedig szvsz semmi gáz nincs velük, az élő koncertjeik pedig hatalmasak (mondjuk annyi felesleges taggal, mint amennyi nekik van nem is nehéz komoly színpadi showt generálni), zavar is, hogy soha nem láttam (és Gray halála után valószínűleg nem is fogom) őket élőben. Meg ugye nyilván az is irritál sokakat, hogy a nu metal eladható (volt). A mötál ne legyen már eladható, mert a zenész a végén még megél belőle, és az akkor már nem true, lol. (nemrég olvastam YouTube kommentben, hogy a Cannibal Corpse is tiszta scene banda lett, mert van képük lemezeket eladni)
A HIM meg csak HIM, róluk szerintem senki nem állította még, hogy brutális zenét játszanak, elvannak ők a saját közönségükkel.
 
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute