beküldve: 2010-11-27 09:36:39
(#41189) Válasz Háté (#41188) üzenetére
Souichiro
[ True mangafan ]
Converse , ami most divat, amúgy.

A Converse az pedig jó.A Nike lett kurvanagy divat mostanában,szinte mindenki feszít a vadiúj Nájki csukájában,meg bézbólsapiban,meg minden.A Convers még mindig ritkább,szal nemtom hogy lehet divat.1000 emberből ha egy,vagy kettő Converses,akkor az nagy szó.Ha meg tényleg divat lett a Konzerv,akkor ez kurvagáz. 8. éve ismerem a márkát,de csak tavaly sikerült vennem kettő pár Converse cipőt,erre ilyenkor b*sszák szét a divatmajmok már ezt a márkát is,vagy mi f*sz van? Terence Hill is akkor divatmajom,mert a
Szuperhekusok című filmben Converse cipőben feszít?
Shane Gaalaas is divatmajom,mert imádja a Converse tornacipőket?
lol?
Meg ez a DC vagy mi a rák nevezetű csukák kib*szott menők mostanában,az is ritka volt pedig 1-2 éve...de minden vagány csicska abban feszít,me most éppen pont az a mötál!
Meg még nagyon mötál,amikor kis suhanc,seggdugaszok dzsalnak az uccán,oszt a szutyokabbnál szutyukabb telefonjaikról ordít a Lédigaga,meg a Pirannya,meg Kétiperri,meg a hasonló F.O.S. zenék,me vagánynak lenni jó,divatoljunk mi is! Csakhát ez amerikában vót divat,a 90-es évek környékén,és ott magnó vót a gettós niggerek vállán és az tényleg menő volt!

Nem,nem védem a Converse márkát,Isten ments,csak ez fura... remélem nincs harag,Mester
 
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
új | válasz erre | moderátor
Szerk: 2010-11-27 09:41:49