beküldve: 2010-12-16 22:51:31
(#152)
Andicilin
[ Addiktgyanús ]
Lenne egy olyan kérdésem, hogy most olvastam el a Lovely Complex mangát, ami ha minden igaz, akkor 62 fejezetes volt, ami 16 kötet. Ezen kívül viszont van még egy 17. kötete is, ami Lovely Complex Plus néven fut, de találtam olyat is, hogy Final. Nem igazán értem, illetve azt sem, hogy ez most hány fejezetet jelent még. Főleg az a zavarom oka, hogy MAL-on 68 fejezetet írnak összesen, tehát 6 fejezetnek kell még lennie, de én csak ötöt találtam. 3 arról, hogy mi történt Koizumival és Otanival a találkozásuk előtt, egyet arról, hogy 4 hónappal a középiskola befejezése után hogyan nyaralnak és egyet arról, hogy Otani és Koizumi bemutatja, hogyan készül az anime. Vagy a MAL-on írnak hülyeséget? Szóval ha van még valami ezen kívül, akkor arról világosítson fel valaki!

Egyébként az anime első két része után kezdtem el, ami most indult az Animaxon. Még csak 4 részt láttam ugyan az animéből, de már most látszik, hogy jelentősen összesűrítették, sőt kifejezetten sokszor összevonták a hasonló jeleneteket. Persze legalább nem találtak ki hozzá valami mást, bár amikor Nobu és Nakao valami játéktermi hülyeséggel kiszámítja, hogy 85%-ban illenek össze, akkor kár, hogy Chiharu-Suzuki és Otani-Koizumi kimaradt, mert az azért elég poén egy rész volt, ráadásul kihatott egy ideig mindenki viselkedésére.
A mangában amúgy azt találtam furának,
Spoiler! Klikk ide az olvasáshoz.
, ezért amikor ott tartottam el se tudtam képzelni, hogy miről szólhat még. Hát, elég sok kitöltőrész volt ezek után, de mondjuk legalább meg lehetett ismerni mindenkit jobban. Még Kohori-kunt is. XDDDD
 
Csúcs ez az érzés, de csak annak, aki az, ami.