beküldve: 2007-04-01 20:25:31
(#30) Válasz Akmal (#26) üzenetére
vadooc
[ Megszállott ]
1, bár nem vagyok modi, de megkérlek a kultúrált viselkedésre!
2, mások munkáit nem érdemes sz...roknak nevezni! nem a te műfajod és kész! amúgy kiváncsi lennék h te milyen "mangát" tudnál behozni magyaro-ra? ha már másokat leszólsz, akkor gondolom TE tudnál egész komoly címeket hozni!

más.
személyes vélemény: hát nem tudom h érdemes e mangákat behozni magyaro-ra, olykor elkeserít h milyen éretlen a közönség ehhez. sorry, de ez a véleményem!
a másik amitől tartok az éppen a betiltásos dolog. fel kellene (még ha apró betűkkel is) tüntetni a korhatárt. mivel vannak olyan személyek akik "hűű de kemény csávó vagyok" (aztán alig múlt el 11) és nem neki való mangákat is megvetet a szülővel. (hát ugye anyuci egyetlen kicsi gyerekének legyen már meg mindene)
okés abban egyetértek h azért a borítót a korhatár eléggé khm... szóval nem szép látvány. de vmit mégis csak kellene, nem is a karikázós dologra gondolok. de pl sok honlapon úgy van feltüntetve pl 16+ az ajánlott kor. és hangsúlyozom h egyetértek azzal h nem szép látvány, de sajnos magyaro-ban másként nem lehet. inkább legyen elcseszve a borító, minthogy két kötet után betiltsák (szvsz)!
 
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
új | válasz erre | moderátor
Szerk: 2007-04-02 01:41:50