beküldve: 2011-01-19 15:27:24
(#1296)
Elhaym
[ Megszállott ]

Sherrilyn Kenyon: Éjféli vad-Sötét vadász 2. 10/10

Háttértörténet jól és aprólékosan ki van dolgozva. Kenyon egy mitológiával, történelemmel, fantasyval kevert egyedi világot alkotott.
Könyv humora isteni, tele van szarkasztikus beszólásokkal amin rengeteget lehet nevetni.
Szereplők imádni valóak, könnyű őket megkedvelni. Karakterek háttere és a kapcsolatok szintén nagyon jól kivannak dolgozva.
Ebből a könyvből manga is készült Dark Hunters 1-2 címmel. Grafikája gyönyörű, Kenyon rajongóknak ez is kihagyhatatlan.

Bővebben:

[Link]

Diana Gabaldon: Outlander – Az idegen 10/9

Amint kezembe vettem a könyvet meglepett a hossza, ilyen hosszú regényt ugyanis még nem olvastam. Egy könyvmolynak ez csak öröm és ha mellé egy zseniális történet is párosul akkor már csalódni sem lehet benne. Sőt még ezt a kötetet is rövidnek fogjuk találni, szereplőket nehéz elengedni a végén.
30 év alatt rengeteg könyvet elolvastam, de egyikben sem volt benne az a két jelenet amit akartam. Már úgy éreztem, hogy sosem fogok olyat találni amiben benne lennének, de aztán megjelent az Outlander. Nagyon boldoggá tett, hogy ebben benne volt amit kerestem, meg is bocsátottam, hogy lassan indult be a történet.

Ez a könyv is mély nyomot hagyott bennem, történet egyedi és nagyszerű. Megérdemelné a kiváló értékelést, de az E/1 miatt nem tudok rá 10 pontot adni. :(
Aki szereti a történelmi kalandregényeket amiben van szerelmi szál, humor és dráma is az semmiképp ne hagyja ki ezt a sorozatot.

Bővebben:
[Link]
 
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym