beküldve: 2011-02-15 22:16:55
(#1102)
Hanon
[ True shotafan ]
25-én Sonata koncert PeCsában.
Emlékszem legutóbbi PeCsás koncertjükkor ismertem meg őket (pontosabban szereztem tudomást a létezésükről), és úgy voltam vele, hogy "lehet hogy én még nagyon bánni fogom ha erre a koncertre nem megyek el?" de aztán inkább kihagytam, mert az a két darab szám ami tetszett tőlük még nem volt elegendő alap egy koncertre elmenetelnek.
Aztán jön a hír, hogy jönnek megint, erre megállt bennem az ütő "akurvaéletbe ez már Days of Grays turné, azmegszar, mégiscsak el kellett volna menni az előzőre" de aztán felvilágosítottak róla, hogy bizony a 2009-es is Days of Grays volt már. Szóval megvan a lelki békém.
De most igazán, a Days of Graysről mi az ami élőben játszható Last Amazing Graysen és Flag in the Groundon kívül anélkül, hogy beledöglene a közönség az unalomba? Nézem itt a korábbi setlisteket, aszondja nyomtak Julietet meg As If The World Wasn't Endinget (ú) meg nagggyon ritkán Dead Skint.
Egen. Asszem nekik sem tetszik a korong. 3-4 szám az új albumról egy koncerten nem túl meggyőző.
Szóval értem, hogy most akkor ők itt progolódnak. Csak még nem annyira megy. Főleg nem úgy, hogy egy koncerten egymás mellé akarnak tenni egy totálisan alap power mellé egy prog számot. Ez egyszerűen így nem működik, teljesen más hangulat kell a kettőhöz.

Na akkor egy kis zsenialitás:
[Link]

Ennyit pedig még nem röhögtem saját poénomon.
 
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!