beküldve: 2011-03-09 20:07:23
(#247) Válasz Miya^^Neko-chan^^ (#241) üzenetére
Kyoro-chan
[ Addiktgyanús ]
Tavalyi évben visszahúzódó szomorú lány voltam mindig csak sírtam,mindenki utált,én is utáltam magamat.


Én most vagyok pont ilyen... Kerülöm a konfliktusokat, ami elég nehéz, mert 4 fiú ül körbe és minden 2. szavuk hozzám vagy oltás vagy h segítsek má' a dogában, persze aztán szarnak a fejemre egyikőjüket leszámítva, de őt is beleviszik az ökörségekbe -.-"
Énis ilyen brühühü vagyok, ha beszólnak, mert általában senkivel nem vagyok rosszban és ha ok nélkül szólnak be egyből morfondírozok, hogy bennem van a hiba tényleg, vagy valamit elkövettem ellene...

Van egy aktuális eset most is és a csaj a FACEBOOKon oltogat (holott egész évbe beszélünk 3mondatot) és visszaszóltam, de rögtön melléállt a fél osztály, csak mert modellkedik és az összes srác arra hajt, h végigmenjen rajta -.-" Mindegy, ez annyira nem ide tartozik.

Az egómat még annó lezúzták a béka popója alá, így minden második szavam "bocsánat"...
CSak annyit tudok még hozzátenni, hogy kukán ülök a helyemen a hátsó padban és általában olvasom a magyarfaktos kötelezőket, közben fél füllel figyelek, h mi folyik körülöttem és egy-egy barom beszólásnál levonom a következtetést, hogy mekkkora egy ovis osztályunk van.
Egyébként az osztály nagy részével kijövök, de nem bírják elviselni, h nem szokásom osztani az észt. Meg hogy kiiszom őket a vagyonukból 1-1pábtúra után
Egyébkén a barátaim közt folyik belőlem a szó és ha már nem bírnak, lekajabálják a hajat a fejemről xD
Ritkán vagyok szörnyen mérges, de akkor bárkinek a torkába tudnám rúgni a seggét... Csak senki nem nézi ki belőlem és amikor egyszer megesett az ilyen, mindenki le volt fagyva. (Vicces volt a fejük )
Egyébként engem is be lehet vinni az ökörködésbe, mert ha belejövök a röhögőgörcsig nincs megállás, de vannak határok.

Hát ez már megint kicsit baromihosszúra sikeredett, sajnálom! ^^" (megint ömlött belőlem a duma ^^")
 
Ha döntened kell, az is döntés, ha úgy döntesz, hogy nem döntesz.