beküldve: 2011-03-10 16:39:46
(#328) Válasz Lula (#324) üzenetére
Souichiro
[ True mangafan ]

Támogatom az ötletedet.Végre valaki rajtam kívül feléri más is ésszel,hogy szar az egész topik már hónapok óta ^^

Csak azt nem értem,hogy mi a jó büdös ****ért én vagyok a hibás,amikor mindenkinek a töke tele van a sok bénázó-pofátlan játékossal? Újítani szeretnék,oszt nemhogy segítetek,meg ötleteket adtok,hanem rögtön leordít a kedves Waterhorse,hogy szarezígy.Okoskodni tud a gyerek,de értelmeset mondani nem.
Én elindítok egy új szabályt,erre mintha itt se lennék,más van istenítve.Ha én nem kezdek bele ebbe a változtatásba,akkor Lula sem ír,oszt mivanilyenkor? Maradna minden így,de látom,sokaknak jobbvoltaz.

Waterhorse,te meg ne kételkedj bennem,hiszen nem is ismersz,véleményt meg ne alkoss rólam Az meg hogy ki vagyok? Hozzád képest egy senki,de én viszem valamire legalább és nem verem a mellem féltéglával a sok diplomás majommal ellentétben,nincs még érettségim sem,mégis józan paraszti ésszel többet tudok,mint mások diplomával,na ehhezszójjáhozzá kisfiam Viszont nem szeretem az okoskodó,gyáván a háttérben meghúzódó alakokat,akiknek csak akkor van már pofájuk,amikor valaki elvégzi a munkát,majd mint aki jól végezte a dolgát,jössz és kritizálod azt,amivel inkább egyet kéne érteni,vagy segíteni kéne benne.
Közös döntőre kéne jutni,nem pedig okoskodnod,igazam van?

Egyszóval,marad,amit Lula ajánlott,megnézzük abból mi sül ki ^^

Itt nincs döntnök,én újítani szeretnék,aki rendesen és értelmes körülmények között akar játszani,az segítsen újítani.

Akinek meg bejön-bejött az egymástól ellopott feladványos rendszer,az játszon úgy.Ovis fíling rulz! Mennyen mindenki mászókáznííííííí


 
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
új | válasz erre | moderátor
Szerk: 2011-03-10 16:40:55