beküldve: 2011-04-03 09:56:30
(#529)
Souichiro
[ True mangafan ]
Mondtammár,hogy mekkora kurvajó ez a Luna Sea?

Akkor most mondom,hogy kibaszottkurvajó banda.
Igen,feloszlottak 2000-ben,de tavaly újra összeállt a banda és nyomassák ezerrel,mint mindig.Megnéztem a "20th Anniversary World Tour Reboot to the New Moon" koncertjüket,meg vagyok elégedve a srácokkal.LIVE-ban,akárcsak a B'z,a Luna Sea is ezerszer jobb bármely Japán bandánál.Gravity és Rosier a kedvencem még mindig,ami a számokat illeti,a tagok meg atom módon nyomassák.
És még milyen jó,hogy amikor egy nevesebb,nagyob JRock banda útnak indul,hogy turnézzon egyet,Magyarországot valamiért kihagyják...bezzeg Németországban tavaly Novemberben eljutottak,mennyiből tartott volna benézni hozzánk is? De most komolyan...Azért remélem,hogy eccer lesz idehaza B'z koncert mellett Luna Sea is.

Ja és aki szereti a Maximum the Hormone-t,annak jó hír,hogy elvileg újra együtt a csapat! Daisuke-nek valami torkműtétes izéje volt asszem,hogy hörög úgy? A dobos csajnak meg nemrégiben született meg a kislánya,így kérdőjeles volt,hogy mi lesz a Hormone sorsa.Különösebben semmi,mert mintha mi sem történt volna,megleptek minket egy új videóval,meg hogy ittenvagyunk-e! Érdekes lett a videó,az első másfél percet végigröhögtem,hogy miez,aztán meg rájöttem,hogy MÖTÁÁÁÁÁL! PV ザ ホルモン maximum the hormone
Egyébként jó tudni,hogy a dobos csajszi,meg a gitáros,testvérek.
LOL azé,nem? Nao Kawakita és Ryo Kawakita.
 
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
új | válasz erre | moderátor
Szerk: 2011-04-03 09:57:50