beküldve: 2011-04-07 19:14:37
(#41825) Válasz Higurashi Kagome (#41822) üzenetére
Kyoro-chan
[ Addiktgyanús ]
Nekem is ezzel van a bajom, hogy megmondják, hogy az Atyaúristen szerint mi jó, mi rossz (holott a saját kis világnézetüket osztják meg) és azt akarják elérni, hogy ez mindenkire nézve kötelező legyen, mindenki legyen olyan nyálverő, hogy "fú én mekkora vallásos vagyok, neszojábe, mert Isten ráduszul!" holott a hittanokon, meg mindig azt hallgatom, hogy ez mindenkinek szívejoga eldönteni...
Ennyit erről.
Az meg oké, hogy legyünk jó kapcsolatba Istennel, de ez fasság!! Mi az, hogy a barátok, meg a család semmit nem ér??!
Nekünk épp azt szokták minden órán prédikálni, hogy így formál és gondoskodik rólunk az Isten.
Igen, a vallásos iskolák hátránya, hogy baromi sok hülyeséget akarna ránkerőszakolni, és ezzel azt hiszik, hogy jót tesznek. Mondják az okosat, holott televannak ellentmondással és én ezt nagyon szánalmasnak tartom. Egyébként meg mindenki a saját háza táján tartson rendet és csak azután álljon le osztani.
Az iskolával egyébként nekem sincs semmi bajom, mert egy nagyon erős hely (néhány agyfaszos tanárkát leszámítva), de szeretek odajárni (:

misszi: Igen lelkésznő. Általában jófejek, de ez kivételesen hülye volt.
És mint utólag kiderül, ő a perverz fantáziálásra gondolt, mert az "bűn", ha közbe van valakid; de most mutasson nekem egy olyan embert, akinek egy kicsit sem piszkos a fantáziája!!
 
Ha döntened kell, az is döntés, ha úgy döntesz, hogy nem döntesz.