beküldve: 2011-04-08 18:39:30
(#41836)
Kyoro-chan
[ Addiktgyanús ]
Ryuuzaki: Azt hallottam, hogy aki tanári állást akar, annak a tanárképző suliban az éles gyakorlatok mellett egy pszichológiai vizsgálaton kell résztvenniük, hogy tényleg megfelelnek-e tanárnak. Namármost, mivel a ma már aki tanárnak megy (tapasztalataim szerint) olyan emberek, akik jobbat nem tudnak. Ebből következik, hogy kb minden ilyen ember valahogy hozzájut a tanári diplomához (még ha két libáért is a józsefvárosin) és megy szivatni a kölköket. Én egy kezemen meg tudom számolni, a nálunk tanító kb 100 tanárból hányan vannak, akik tényleg jó tanárok. Most nem részletezném, hogy melyik miért, mert tudnék nagyon brutális dolgokat mondani, de csak annyit írok, hogy a tanárok nagyon felhígultak és a gyerekek elkanászodtak.

Bocsánat, ha valakit megsértettem, esetleg megbántottam, vagy valami, ezért bocsánat, de én csak a tapasztalataimat osztottam meg, ezért ha lehet, csak finoman kövezzetek!

Beelzenef: Ha pap vagy lelkész lennél a környéken, akkor én kajak fanatikusan járnék vasárnaponként akkor templomba xD Amúgy tök jó arc lehetett az érettségiztető papod xD Megvolt a magához való esze

misszi: Nálunk tavaly volt nagy anarchiázás, ami az osztály kinézetén volt észrevehető (nem mintha most nem ez lenne, csak kicsit visszafogottabbak a srácok xP). Nálunk ugyanis a mindennapi metró 2.órára a hátsó padsor padlózatát díszítette, versenyeztek, h ki tud több rágót és snüsszös dzsuvát felhajigálni a plafonra, a random narancs és rohadtalmacsatákról nem is beszélve xD Volt még olyan is, hogy az ásványvizes üveg volt a baseballütő és a narancs a labda :P És ha már vizesüveg,akkor kombinálták a fogassal. amire felnyársalták és ne is kell mondanom, h a fal elázott, de a bolondballagókra lett fogva, mivel a harmadikon a lépcsőfordulóban is ottmaradt a nyomuk.
Minden összevetve, nálunk sem kell a szomszédba menni egy kis baromságért, és azt már nem is mondom, h ez kiváló ürügy volt a dirinek, h ne a suli pénzén kelljen kifestetni egy termet, mert állítólag minden évbe újrafestenek minden termet, ami persze már megint igaz, csak a plafont nem mindig sikerül. Mi most pl egy olyan terembe vagyunk, ahol a faliújságig teljesen újnak látszik a fal, viszont fölötte ki van fakulva, szóval elég erőteljes a kontraszt xD

Bocsi, ha valakit halálra untattam, vagy televéstem a helyet, de alaposan bekávéztam délután és dől belőlem a duma xD
 
Ha döntened kell, az is döntés, ha úgy döntesz, hogy nem döntesz.