beküldve: 2011-04-13 21:22:20
(#41877)
Souichiro
[ True mangafan ]
ROFLMAO
Eldöntöttem,h ha beledöglik is,de venni fogok egy jóféle Les Paul gitárt.Heee.De nem azt a kínaji szutyok óccó,óccó,ezeröccá forintból összedobott,de a bótban meg 50 és 60 ezer forint körül kapható "Epiphone" kódnév alatt futó Les Pault,aminek a festésétől a falra mászok.Faerezet minta 60 ezerért nem jár,vagy miafaszvan?
Egy "Gibson Les Paul Studio" félét akarok inkább helyette,igen,tudom,elég ratyi,mivel a kurvajó Ginsonok 500 ezernél kezdődnek,meg okádékul van lefestve a Studio verziómintha spóroltak volna itt-ott a lakkozással,meg egyébb festési hibák bukkannak elő,hiába a Gibson logó,a 220 ezer forintos kezdőár,meg minden,de akkorisgibson és kész! A Les Paul forma annnyira nem izgat,inkább az,h normálisan nézzen ki,szóljon,mint állat,és legutolsósorban ne úgy nézzen ki,mint amit most szedtek ki a kutya szájából...dehát ennek is szar a festése,nembaj,jóvanazaparaszt nak.
Majd amikor oylan híres leszek,mint Matsumoto' bá,akkor nekem is készít a Gibson saját Les Pault,amit természetesen az aláírásommal díszítek majd.

Nana Kitade,kiapinaaz? Hm...
Nemtom,de szekszi,a hangja is jó,hát még,ahogy az ehavi Mondo-ban pózol egyik képen egy hasonlóan szekszi Rickenbacker gitárral.Olyaniskéne,de azisegyvagyon,bassza meg! Minden jó gitár fél millánál kezdődik? A kínajiak meg mijé okádják össze gyorsan és szarul a középkategóriás készülékeket,hogyha a márka adott? Tuti,h a Gibson Les Paul Studio is kínábú gyün,a zamcsik meg rányomják,h Gibzon Leszpól Stúdijó.Kettőhúszért.Kíná ból...
Mind1,nem értek hozzá,csak józan paraszti ésszel eszembe jutott,h mi is a helyzet és mennyibe is kerül,ami nem is ér annyit...meg átverés az egész.
ESP gitárok,nem is merek álmodni egy olyanról.

Kitade kisasszonyra visszatérve,valaki innen megy az április 21.én a koncertjére? Ittlesz valahol Pesten a csajszi,sokaknak meg az FMA valamelyik endingjéből rögtön ismerős is lehet a dolog,igazam van?
Szokás szerint én megint lekéstem egy nagyobbacska sztár koncertjéről,de nembaj.Ha lesz Luna Sea,vagy B'z,arra tuti menni fogok.Kitade meg volt már régebben is európában turnézni,legközelebb ha jön magyarhonba ismét,körbeudvarolom xD

Szerk: most nézem,h elég hosszú postot sikerült összedobnom annak ellenére,h alig járok ide mostanában fárasztani a népet.Osszátokbe egy darabig.
 
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
új | válasz erre | moderátor
Szerk: 2011-04-13 21:23:49