beküldve: 2011-04-26 10:15:14
(#41957)
Souichiro
[ True mangafan ]
A kúrva életbe! Vagy legalábbis valami hasonló.
8 év után újra jön a B'z egy kis turné erejéig pár észak amerikai,meg kanadai városkába.
Menni kéne.Szeretnék is.A pénz még kérdéses,meg a belépőjegy és repülőjegy ára is.De ezt ha elmúlassza az ember,lehet mire legközelebb jönnek Ámérikába Inabáék,addigra kiöregszenek,plusz eltelik megint 8 év.Ami nem jó.Most kell tombolni a koncertjükön,amíg ilyen fiatalos lendülettel nyomassák a hárdrokkot.De miért amerika? Azok mivel különbek,mint az ojrópaijak? Me buzik a zamcsik? Vagy mer csinálják a szutyokabbnál szutyokabb autókat? Vagy mer Bill Géc asziszi magáról,h ő az Isten? Tuggya a rák.
Most mérges vagyok.
Am meg nem.

Gyors uztánaszámolok,h mennyibe jönne ki a repülőjegy,plusz nézek térképek,h a Los Angelesi Club Nokia,vagy mi a faszom merre is van,életemben egyszer jó lenne azélrt egy B'z tomboldába részt venni.
Ha már Nana Kitadéről lekéstem pár napja,meg az agusztusi Dir En Grey is felejtős lesz,akkor legyen már ennek a szar évnek valami pozitív része is,irány Losz Ándzseles,Inaba,Tak,megyünk! xD Vagy nem.
Ilyenkor mért nem milliomosok a szüleim...Nem vóna probléma átrepülni Ámérikába.

ÉS a poén az,.h pár Magyar B'z fan menni fog.Énismenniakarok.

Hanon: jut eszembe,írtad pár kommentel lentebb,h gyűjtesz pénzt,Forma 1 belépőre,erre-arra,meg koncertjegyre.Koncertjegy alatt ugye nem a B'z-re gondoltál? Mert ha igen,akkor az fasza

szerk: fasza,repülőjegy két főre igencsak ottvan 280 ezer fötö körül.Mi vagyok én? Milliárdos? Kinek-kiknek vannak ezek a horribilis jegyárak kitalálva? Jó,asszem az észak amerikai B'z koncertre kijutásnak lőttek.Szeretlek Magyarország.Főleg a szar életszínvonal miatt.
 
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
új | válasz erre | moderátor
Szerk: 2011-04-26 10:26:30