beküldve: 2011-04-29 16:56:41
(#1359)
Elhaym
[ Megszállott ]
Az ember lusta erre pénzt költeni, inkább letölti és kész ("magyar mentalitás" ahogy ezt páran nevezték). Ők valóban megvetendők.


Sajnos ilyen emberekből van a legtöbb. :(

Nincs pénze mindig 2000-reket, 3000-reket vagy többet költeni a könyvekre és ezért tölti le.


Pénzem nekem sincs, mivel nincs munkám, de mégsem töltök le. Ilyenkor le kell mondani mindenről, utazás, bulik és akkor már meglehet venni a kedvenceket. Meg sokszor vannak akciók ahol olcsóbban be lehet szerezni azokat amiket akarunk.

És vannak olyanok, akik mint én csalódtak a magyar könykiadókban.


Kiadókban én is csalódtam, de ettől még a kedvenc íróim mellett kitartok.

Sorozatok két ok miatt maradnak félbe általában. Egyik ok az, hogy kevesen vették meg, másik ok az, hogy a kiadó a rossz anyagi helyzete miatt nem tudja kifizetni a jogdíjat a könyvek után. Ha azt akarjuk, hogy semmi ne maradjon félbe akkor el kell érni, hogy sokan megvegyék őket. Reklámozni kell ismerősöknek, barátoknak stb.

egy trilógiának megjelent a középső része a többiről pedig semmi (pl. Johanna Lindsey:
Barbár szenvedély).


Ez azért nem lett folytatva, mert megszűnt a kiadó. Lindsey könyvek kiadását a Gabo kiadó folytatta, már megjelent náluk a Malory család összes része, de az írónő többi könyvét is szeretnék kiadni.

Szerintem megemlíthetjük azokat is, akik azért töltik le netről a könyvet, mert máshol nem találják, nyomtatott formában, annak ellenére, hogy létezik!


Ilyenkor engem sem zavar a letöltés, ebben az esetben érthető. Van pár könyv amit másképp nem lehetne beszerezni.

A Márk

Amúgy én csak azt mondtam hogy ÉN nem szeretem az E/1 történeteket.


Sokáig én is kerültem az E/1ben írt könyveket, de aztán mégis a kezembe akadt pár első személyben írt történet. Elolvastam őket. E/1 továbbra is zavar, de ha jó történet párosul mellé akkor meg lehet szokni. Sőt van egy nagyon jó sorozat amihez nem is illene az E/3. Erre gondolok.

[Link]
 
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym