beküldve: 2011-04-30 17:15:21
(#1429)
屍鬼レゲ
[ Megszállott ]
LOL Akkor most én is csúnya warez vagyok, mert már vagy 2 éve várom a nodame folytatását animaxon, ha nem több, és megnéztem neten videóportálon. De ez mellékes, mert lehet megnézném animaxon is újra, viszont én elmondhatom magamról, hogy nem vagyok eleresztve annyira anyagilag, hogy megvegyem ezeket a dolgokat, még animeconra se tudtam elmenni sose.
Az animax unalmas lett ez tény és való, és már nem találok rajta semmit se ami érdekelni tudna, ráadásul a sok shounen animével már megutáltatták magukat velem, de ez már egyéni szoc. prob..
Amúgy mangát vennék, ismétlem vennék ha pl. nem lenne 2000FT meg több annál, és mondjuk nem csiga tempóban jönne ki, meg félbe maradna(na meg ha nem csak shounen/shoujo orientált lenne a kiadás, tisztelet a kevés kivételnek). Ok értem én, hogy nincs kereslet rá, de így tényleg a maradék vevőket is elveszítik, mert én pl. már ezért nem veszem meg az angyalok menedéke 4.kötetét se, soha az életbe nem fejezik már be(mondjuk amúgy se tetszett annyira), de a nana-val is ugyanígy vagyok, eleibe imádtam, most meg a kiadás húzásával, teljesen elment már a kedvem, ráadásul már rég megtudtam mik is történtek később az anime után.
A dvd kiadás a másik amire én a büdös életbe nem költenék, kivéve a miyazakira, ha lesz pénzem rá, de pl bleach, death note, stb engem nem igazán hatnak meg, eleget láttam animaxon, 1000x rá is untam. És nem nem töltöttem le őket és írtam ki.

A warez dologra visszatérve, vadoc, te honnan veszed, hogy mindenki el van eresztve anyagilag? Szerintem ezt túl könnyen jelentetted ki. Értem én, hogy vannak akik nem akarnak költeni rá, na de most akinek nincs pénze ilyenekre sztem nagyobb arányban van mint akinek van, és most nem csak magamról beszélek. Ennyi erővel, akkor ahol nincs mozi csak nagyon messze az az ember most várjon több mint 1 évet a dvdre, és vegye meg sokszor nagyon drágán, ami lehet nem is tetszik neki, aztán meg ott porosodik majd. Itt most arra akarok kilyukadni, hogy van aki megnézi neten mert érdekli, de ha nem tetszik neki, akkor nem dobott ki rá sok pénzt, mint én mikor megjártam egy csomó névvel, kidobtam rá olyan sok pénzt közbe fabatkát se ért a manga, szóval ez eléggé zsákba macska dolog megint. Sokan a kevés pénzüket már tényleg csak a biztos dolgokra szeretik elkölteni.
A sok Naruto fanról meg annyit, hogy mit vártok most sok kis hülye gyerektől? Csak a szájuk nagy, de a szülők pénzéből élnek.
Amúgy én még mindig többre értékelek egy könyvet/mangát, mint egy animét amit a tvbe 100000x lehet látni, arra minek adjon ki pénzt az ember? Már rég rá un mire oda jut, hogy kiadják, akkor meg minek porosodjon ott? Azt a pénzt másra is ellehet költeni sztem.

Lehet nem mindenre tértem ki pontosan, mint ahogy gondolom a dolgokat, szóval előre is bocsánat, ha valami kifogásolni valót találtok, de szívesen írok rá választ, csak normál körülmények között kérem a reakciókat.
 
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?