beküldve: 2007-12-22 19:46:11
(#159) Húúú… hát igen! Nem volt rossz rész, leszámítva Jiraiya halálát (de arra meg már felkészültem.)
Most olvastam vissza az utóbbi 3oldalt… csak röviden írok pár gondolatot.
És remélem a sensei nem tervez karácsonyi szünetet a történetben, mert ezeket az egy hetes kieséseket nem kifejezetten bírom...
Na Zetsu is megkerült… És végre télleg világos lett, hogy Tobi(Madara) Pain felett áll…legalábbis nekem ebből ez jött le… meg az, hogy a Madara név itt már egyértelműen rá, a személyére utal, nem pedig arra, hogy Uchiha, = számomra megint világossá vált, hogy nem lehet Obito. (Pedig a múltkor úgy elbizonytalanodtam.)
Pain titka pedig nemsokára Tsunade-hoz kerül és akkor már talán nem is lesz olyan legyőzhetetlen . Sztem őt Naruto (vagy vki abból a bandából) fogja elintézni. Elvégre Tobi most nem fogja elkapni Narutot, -arra már utasította Pain-t-, csak azért jött, hogy feltartsa őket. Arra viszont nagyon kíváncsi lennék, hogy Itachi mennyit tud Tobi valódi kilétéről? És ha –elvileg- a Rin’engan erősebb, mint a Sharingan (sztem mondjuk ez nem feltétlen igaz az eddig látottak alapján, de Jiraiya szájába ezt adták ) szóóóóval, ha ez lenne a szitu, akkor mért Tobi a főnök?
Pain titka pedig nemsokára Tsunade-hoz kerül és akkor már talán nem is lesz olyan legyőzhetetlen . Sztem őt Naruto (vagy vki abból a bandából) fogja elintézni. Elvégre Tobi most nem fogja elkapni Narutot, -arra már utasította Pain-t-, csak azért jött, hogy feltartsa őket. Arra viszont nagyon kíváncsi lennék, hogy Itachi mennyit tud Tobi valódi kilétéről? És ha –elvileg- a Rin’engan erősebb, mint a Sharingan (sztem mondjuk ez nem feltétlen igaz az eddig látottak alapján, de Jiraiya szájába ezt adták ) szóóóóval, ha ez lenne a szitu, akkor mért Tobi a főnök?
Most olvastam vissza az utóbbi 3oldalt… csak röviden írok pár gondolatot.
Sztem is vannak jópofik az AK soraiban , de igenis, én is azt a nézetet osztom miszerint meg halniuk. Hiába Itachi az egyik kedvenc karim, őt semmiképp nem hagynám életben. Azzal nem értek egyet, hogy ’nem olyan gonosz, mint amilyennek egyesek beállítják’. Ja, eleinte én is próbáltam felmenteni a srácot, mert télleg bírom, de vki aki kinyírja a családját , sőt az egész rokonságot, vagy tök mindegy, emberek tömegeit , az nem lehet csak ’picit gonoszka’. Mellesleg, én még mindig nem értem Itachi motivációját sem...
Ha vkire azt mondtam volna közülük, hogy ne pusztuljon, az Deidara . Én spec. őt nem tartom olyan gonosznak, vagy csak számomra nem volt olyan nyilvánvaló a gonoszsága. (Leszámítva, hogy meg ő meg vmiféle terrorista volt , na mindegy.) Vhogy jófej volt. Vagy esetleg Conan, mert –úgy érzem- őt Pain rángatta ebbe a dologba.
Naruto pedig meg fogja élni a Hokage címet. Sasuke meg sztem az Uchiha –klán új alapítója lesz . Vagy vmi ilyesmi. (Nekem ez így viszonylag OK lenne. )
Ha vkire azt mondtam volna közülük, hogy ne pusztuljon, az Deidara . Én spec. őt nem tartom olyan gonosznak, vagy csak számomra nem volt olyan nyilvánvaló a gonoszsága. (Leszámítva, hogy meg ő meg vmiféle terrorista volt , na mindegy.) Vhogy jófej volt. Vagy esetleg Conan, mert –úgy érzem- őt Pain rángatta ebbe a dologba.
Naruto pedig meg fogja élni a Hokage címet. Sasuke meg sztem az Uchiha –klán új alapítója lesz . Vagy vmi ilyesmi. (Nekem ez így viszonylag OK lenne. )
És remélem a sensei nem tervez karácsonyi szünetet a történetben, mert ezeket az egy hetes kieséseket nem kifejezetten bírom...
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD