beküldve: 2011-05-12 22:57:09
(#42051)
Nakamura-san
[ Addiktgyanús ]
Convenient. Hogy így elő lett hozva a Társalgó a főoldalra, mert két kattintást már nem lett volna türelmem ráfordítani.
Nem mintha sok embert érintene, innen tudtommal kettőt, de emesenre felmenni mégtöbb energiát ígényel, blah blah blah. Tegnap rájöttem, hogy egy lusta szar vagyok és talán mégse akarok elbuszozni+metrózni a város nem teljesen, de viszonylag távoli másik végébe. Aztán ma láttam meg a dátumot, hogy most hétvége. -25% kedv.
Ősszel biztosan. Vagy ha az őszi a vidék, vagy nyár a vidék, fogalmam sincs. Monnyuk nyáron nyaralás is közbe jöhet, szóval tessék a zőszit azt Pestre tenni. Ha alapvetően nem úgy lenne.
Ha valaki megy és lát Yume Nikki, vagy Crows, vagy valami abszurd, felismerhetetlen, érdekes koszpléjt, egy fotót hálásan megköszönök.

Szóicsiró Mester, képet elvárok, tessék fabulousnak lenni, meg dazzling ezerrel. Szurkolok, hogy felismerhető legyen a kosztüm, sörrel meg én fogok tartozni ha valaha összefutunk, mióta halasztom már.
 
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885