beküldve: 2007-12-26 10:27:14
(#894)
Al Bundy
[ Addiktgyanús ]
Tegnap éjjel a Jetix-en megint ment a Naruto. Ami feltűnt - azon kívül, hogy ismétlik -, bővebb, mint a Manga. Vagyis van egy jelenet az elején, amikor Naruto ki van kötve a fához, Kakasi szenszej ad még egy esélyt, de Naruto nem kaphat enni.

Az anime-ban Szakura ad neki egy falatot, ekkor Kakasi megjelenik éktelen haragra gerjedve, szürke felhők társaságában az égben és megkérdezi, ki engedte ezt?

Szakura reszket, Narutó üvölt a félelemtől, a srácok dadognak, Kakasi megint kérdez valamit, majd kijelenti, átmentek a vizsgán. Ez nincs benne a Mangában - az eredetiben benne van?

A másik, hogy a ... "megszerezhető" változatban, a 6-dik rész: veszélyes küldetés, amikor két, mérgezett karmokkal felszerelt ninja megtámadja a csapatot, nos abban benne van, hogy Naruto a Kunai kését a sebébe mélyeszti - pontosabban nincs benne, nem látszik, de azért sejthető. Pár másodperc megint hiányzik a Jetix-es változatból - háttal áll, fekete minden, jobbról van egy fehér csk, előtte lecsepeg a vére, nos ez a vércsepegés nincs benne, csak a letölthetőben.

A mangában látszik, hogy beleszúrja a kését a sebébe - ami nekem van, az CN-es változat, angol szinkronnal, vajon az eredetiben mindent mutatnak?