én igyekszem de hát heti 3x járok rajztanárhoz közben most felvételiztem vesekövem volt most eltört 3 ujjam és nincs időm még külön nyelvtant tanulni de próbálok helyesen írni.
am ebben nagyon sok hiba volt??
am ebben nagyon sok hiba volt??
Ne haragudj, de ezt nem tudom szó nélkül hagyni.
Az, hogy rajztanárhoz jársz, ráadásul heti 3 alkalommal is, becsülendő dolog. De ez még nem okozhat olyan agyi kimerültséget, hogy ez meggátoljon a helyes fogalmazásban. A vesekövedért részvétem, de...
A hibáidba nem megyek bele, ha jól láttam Sütiszörny már megelőzött.:) Mindenesetre, hogy nehogy azt hidd, hogy én vagyok itt a gonosz boszorka: azért remélem egyszer majd minden menni fog, még a helyesírás is!;) Sok sikert!
- 11 éves korom óta 60-70%-ban látássérült vagyok
- egy orvosi szerkezet van a testemben, ami segít abban, hogy a fölösleges agyvíz, ami a gerincvelőmben termelődik, ne robbantsa szét az agyam (lásd: shunt)
- emellett epeköveim vannak - szerencsére már csak emlékben a polcon, mert kioperálták őket az epehólyagommal együtt
... Mégis úgy érzem képes vagyok ezekkel a problémákkal együtt is odafigyelni arra, hogy érthetően írjam meg a mondandómat. Az ilyen dolgok nem válhatnak kifogássá. (Remélem nem is annak szántad.
- egy orvosi szerkezet van a testemben, ami segít abban, hogy a fölösleges agyvíz, ami a gerincvelőmben termelődik, ne robbantsa szét az agyam (lásd: shunt)
- emellett epeköveim vannak - szerencsére már csak emlékben a polcon, mert kioperálták őket az epehólyagommal együtt
... Mégis úgy érzem képes vagyok ezekkel a problémákkal együtt is odafigyelni arra, hogy érthetően írjam meg a mondandómat. Az ilyen dolgok nem válhatnak kifogássá. (Remélem nem is annak szántad.
A hibáidba nem megyek bele, ha jól láttam Sütiszörny már megelőzött.:) Mindenesetre, hogy nehogy azt hidd, hogy én vagyok itt a gonosz boszorka: azért remélem egyszer majd minden menni fog, még a helyesírás is!;) Sok sikert!
HT; The Acacia Strain - JFC:
*o* Hát ha valakinek így szólalna meg a telefonja mellettem valamelyik tömegközlekedési alkalmatosságon, azt hiszem spontán összeélvezném magam.
Hanon csengőhangja:
Szeretem.
De amúgy... Azt kérded miért használunk csengőhangokat, igaz?
De Neked is be van állítva egy nem gyárilag rárakott csengőhang.
Oké, tudom lenémítod, megmit tudom én, de akkor is beállítottad.:)
Egy ideig a régi telefonomon meg az Elvenpath volt a csengőhangom. 23 másodpercet valahogy sosem sikerült kivárniuk a kedves hívóimnak, pedig hát onnan...*megborzong*De Neked is be van állítva egy nem gyárilag rárakott csengőhang.
Oké, tudom lenémítod, megmit tudom én, de akkor is beállítottad.:)
Dz kontra Hanon. Ez még mindig nagyon jó.