beküldve: 2011-06-03 13:36:11
(#3833) Válasz Kotoko (#3831) üzenetére
Gemini
[ Rászokóban ]
Gemini: Nekem egy úgy tűnik, h a testarányok, főleg a második rajznál kicsit elcsúsztak, itt leginkább most a kar-lábra gondolok, de alapvetően láccik h ügyes vagy szal egy kis anatómiagyakorlás, és máris sokkal jobb lesz ^^


:)) Köszi a hozzászólásokat. Alapjáraton inkább szemeket, meg arcokat szoktam rajzolgatni, az egész testes ábrázolással mindig gondjaim vannak. Hiába volt fél évig humánbiológiám, ami tömény anatómia volt, ahhoz elég sokat kéne gyakorolnom, hogy jobban menjen (és inkább úgy, hogy mondjuk valakit lerajzolok). Meg egyébként is, velem szerintem inkább az a gond, hogy nem egy konkrét tervvel szoktam leülni, hanem ha éppen rám jön az ötperc, akkor fogok egy ceruzát, és...elkezdek vmit rajzolni. És már az is nagy szó, ha befejezem. ^^" Nekem amúgy nagyon hobbiszintű a dolog, feszültség-levezetésként szoktam alkalmazni.
Amúgy bocsi, hogy nem írok konrét kritikát senki rajzára, meg hogy csak azt írom, hogy "szép és jó és kész". Egyrészt nem vagyok profi, ezért nem érzem úgy, hogy jogom lenne bárkiét is kritizálni, másrészt meg mindenkinek megvan a maga stílusa és módja. És szerintem ez így van rendjén. (Jó,nyilván ha orbitálisan nagy gondok vannak a rajzzal, akkor én is megjegyzem, hogy van még mit rajta gyakorolni. De amiket eddig láttam, azokban nem láttam semmi kivetnivalót. )