beküldve: 2011-06-09 09:19:29
(#540)
Souichiro
[ True mangafan ]
Írok már ide,pár hét elteltével,mer most olyan kedvem van.
B'z új singleje,a Don't wanna lie igenis állati lett.A PV meg odabasz ugyanúgy,mint a "Sono Sayonara kizu darake no hibi yo" PV esetében.

AKB48,vagy ahogy én mondani szoktam: A Kis Bitchek negyvennyóc.Ilyen lánybanda,valami iszonyatosan tré zenét nyomatnak.
Az előző mondnatom meg hazugság,annyira nem is rossz a zenéjük
De nem is ez a lényeg,inkább,h a sok idióta,magát B'z fannak valló egyén már jó előre bepánikolt,h az AKB48 új single-je majd eladási szempontból lenyomja az új B'z single-t.Persze,h sokat kő még a kislányoknak zenélni ahhoz,h a Bízt lenyomják.Háh! Kis csírák még...elhúztak Inabáék úgy 50000 példánnyal eddig az AKB48 előtt,nem is vártam mást

Szóndofdzsöpenen meg behaltam.B'z topikba aszongya valaki: "Meghallgattam a kislemezt, semmi extra. Az elozo kicsit jobb volt, de attol sem estem hanyatt. Magic-nel mondjuk jobb mind a ketto, de meg sem kozelitik a Magic elotti ~15 evet.
Igazan eloallhatnanak mar vmi friss, utos cuccal...."
Ezt sértésnek veszem,mert! Pont a B'z az a banda,aki képes mindig újal előállni,nem lehet ráunni,igen,lehet h stílusilag megy inkább ez az újfajta "szar modern rock" felé, nem éppen olyan,mint régen (lásd Bad Communication,Love me,I love you,Home,stb,stb),de az új nóták igenis rommá zúzzák a régebbi slágereiket,legalábbis szvsz.
Inabáék nem nyomathassák mindig a régi koncerteket,arra ráunna gyorsan a közönség.Bár ha újra lenyomnák a "2002-es A beautiful reel - Green - Go*Fight*Win",vagy a "2006-os Monster's garage" turnét,dettó ugyanazokkal a tagokkal,mint akkoriban,dettó ugyanabban a stílusban,meggondolnám,h kimegyek-e megnézni élőben.

Egyenlőre ennyi.Nem értek a dologhoz amúgy,énis csak egy fan vagyok a sok közül.Még milyen jó,h idehaza alig van 40 kőkemény B'z rajongó,így ebből legalább nem lesz divatbanda.Van Isten!

*Szalonképtelenség ek gyomlálva. A moderátor*

 
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
új | válasz erre | moderátor
Szerk: 2011-06-11 14:21:20