beküldve: 2007-12-28 19:33:02
(#185) Válasz miyu (#181) üzenetére
フリツク オル シィ
[ Megszállott ]
[QUOTE]Battle Royal? Hmmm, a gyüjteményem része ott virit a könyvespolcomon. (Igaz, hogy hátsó boritó nélkül mert azt a kutyám megette de, na mindegy ez off XD...)
Szóval vissza térve a főmenübe a könyv egész érdekes volt. Valahogy nem tudtam komolyan venni, mondjuk nem is az a célja. Nem a trancsirozos része kötött le jobban hanem inkább a "lélektana", hogy az egyes diákok miként kezelik ezt a szituációt. Voltak karakterek akikat sajnáltam de különösebben nem dobbant meg értük a szívem.
Amit nem értek az a lényege a játéknak. A tulajdonképpeni értelme. Csak simán fogadást kötnek rá a pénzes bácsik és akkor cső ?

Más: 2 új könyv pihen a fa alatt. (A családtagjaim már tudják h minek örülök mindig ). Az egyik Kanehara Hitomi-tól a Pirszinget a kígyónak, a másik Csáth Géza novellái (mesék amelyek rosszul végződnek) egyik kedvenc magyar íróm. Úgy birom a zakkant agyát XD... Majd még részletezem csak lusta vok többet írni.... [/QUOTE

Miyu! Nem tom, hány éves vagy, de készülj fel, a Pirszinget.. nagyon durva!!! Bár nincs rajta korhatár, én azt mondom, simán 20-as karikás lehetne! Én már jócskán elmúltam a felnőttkor elejét, és prűd sem vok (sőt... ) de a könyv totál belemenősen durva!!! De azért naon jó!!!
 
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3