beküldve: 2011-06-18 07:36:51
(#42186) Válasz Hanon (#42184) üzenetére
A Márk
[ Megszállott ]
Ez a pálmalevél cucc, valami olyasmi, hogy indiában asszem, minden embernek személyre szólóan meg van írva a sorsa, egy-egy pálmalevélen, amik valami templom féleségben vannak. A sorsokat meg asszem szerzetesek írták még húdebaromikurvarégen.
Valami ilyesmi, ha jól emlékszek rá.

Update (neten találtam):
"Évezredekkel ezelõtt - a szentek korában - amikor a papír még nem létezett Indiában, pálmalevelekre írtak az emberek. Egy különleges eljárással képesek voltak ezeket az írásokat úgy tartósítani, hogy máig olvashatóak maradjanak. Napjainkban féltve õriznek sok millió különleges pálmalevelet titkos könyvtárakban Indiában, amelyek olyan titkokat rejtenek, amik minden képzeletet felülmúlnak.

Ezek közül méltán a legkiemelkedõbbek azok az írások, amelyek MA ÉLÕ emberek életérõl, részletes életútjukról íródtak születésüktõl egészen az utolsó napjaikig. A legmegdöbbentõbb az, hogy ezek az emberek az élet legkülönbözõbb területein alkotnak, legtöbbjük teljesen átlagos ember - legalábbis õk, s a környezetük talán eddig ezt gondolták.

A pálmalevelek keresésében az Indiai Pálmalevél Kéziratok Kutatószövetségének égisze alatt több mint 220 ember vesz részt hazánkban és Indiában, hiszen kb. 110 millió ma élõ embernek van pálmalevele, melyek mintegy 200 titkos könyvtárban helyezkednek el India szerte, tehát rendkívül összetett a feladat.
A találati arány átlagosan 92%, azaz 100 emberbõl 92 embernek van rá esélye, hogy megtalálja a pálmalevelét, mivel általában azok az emberek érzik, hogy kerestetniük érdemes, akiknek valóban van egy, vagy ritkább esetben akár több pálmalevelük is.
Magyarországon mintegy 162 ezer embernek létezik pálmalevele."
 
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
új | válasz erre | moderátor
Szerk: 2011-06-18 07:38:53