beküldve: 2011-07-21 01:03:11
(#1969) Válasz A Márk (#1968) üzenetére
Lydecker
[ Új arc ]

A Lenn a sivár földön igazából megvan már (nagy szerencsének köszönhetően), csak megjegyeztem, hogy sehol nem kapni már.



Úgy tűnik, akkor ezt félreértettem, hiába na, ilyen késői időn már nehezebben megy az olvasásértés



Amúgy elhiszem hogy a Jurassic Park könyvben jobb mint filmben, habár én a filmnek is nagy rajongója vagyok! (Igaz, csak az első résznek. A második rész is jó, de az már nem annyira mint az első, a harmadikat meg inkább hagyjuk is :P )
Amúgy A gömb is jobb könyvben, mint filmben (szerencsére az is a birtokomban van :) )



Amíg nem találkoztam a könyvvel, én is imádtam a filmet. Csak miután elolvastam a regényt, rájöttem, hogy rengeteg olyan rész kimaradt, ami a filmet még jobbá tehette volna pl. a befejezetlen madárházban zajló jelenet, gumicsónakos visszaút a látogatóközpontba stb.A második film meg inkább csak kiindulási alapnak használta a könyvet, sok köze nem volt hozzá. A teljes, B-telepre való rátalálás, az abban való mászklás sehol sincs, ráadásul még a két gyerek karakterét is megcserélték. Tudom, hogy egy filmbe nem lehet mindent belegyömöszölni, de lehet ezt jól is csinálni. A harmadik meg már szót sem érdemel, a Velociraptorok túlságosan is okosnak lettek beállítva
Na de ennyit az off-olásból.