beküldve: 2008-01-01 20:38:49
(#165) Válasz Anim7 (#164) üzenetére
idk pls delete
[ True mangafan ]
Ez van, még mindig nem lehet mindenkinek megfeleni, ráadásul, hogy mi minőségi, az rendkívül sok mindenen múlik és nem is lehet általánosan azt mondani valamire, hogy minőségi. Részemről akkor lássak több Pokémont, Yu-gi-oh-t, meg Digimont, Dragon Ballt az Animaxon, amikor a hátam közepét, mert ezek szvsz a lehető legmesszebb állnak a minőségi cuccoktól. Tucattermékek, melyből az izgalom és az értelmes történések szikrái is hiányoznak, nem beszélve az unalmas sztoriról (ami részenként ismétlődik és már a könyökömön jön ki, hogy egy kis kerettörténet után XY menti meg a világot valami gagyi párbajszerűséggel vagy ötvenedszerre) és az állandóan ismétlődő kliséktől. De ez csak az én véleményem ebből is látszik, mennyire más a közönség ízlése. Egy napi pár órában sugárzó csatorna nem is tud igazán mindenkinek megfeleni, mert maga a műsoridő is kevés, hogy igazán sokféle sorozatot adjanak. Addig csak maradnak a kis ízelítők minden műfajból.
Szóval mindig lesz olyan, akinek nem jó az aktuális műsor és ha neked megfelenek, majd panaszkodik más az általad kedvelt animék miatt.


kérdezhetek valamit?
Ezek animket felsoroltál( Yugi,pokémon,digimon stb.) mind mentek az animaxen? Az a baj hogy én nem tudom. Nemrég van Animaxem.



a-a..csak pokémon és yu-gi-oh..sajnos!
 
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.