beküldve: 2011-08-22 19:49:03
(#902) Válasz Hachidori (#901) üzenetére
Katerina
[ Rászokóban ]

Seby nem gonosz, vagyis legalábbis én nem tarom annak <3 XD De nézőpont kérdése.. Attól függ kit tartasz gonosznak, mert tény, hogy nem egy angyal (XD), de nem is egy szent lélek... Szóval sztem ő a maga módján jóóó, de persze kicsit gonoszka is ^^



Mostanában én a Pandora Hearts-ot néztem végig(kb. egy hónapja XD), és hát nyomába sem ér a mangának.. valahogy nekem az jobban tetszik :) De a zenéje nagyon jó volt >.< imádtam az op-t és a 2 db ed-t is plusz az óra "zenéje" is nagyon jól el lett találva, de a kedvencem az a "betétdal" volt, ami Alice átváltozásaikor szólt. Valamiért az nagyon megtetszett.
Aztán nem rég láttam a Peach girlt:) Cuki kis romantikus szerelmi 3szöges történet:) Nekem tetszett, sokat nevettem rajta, de olyan jelenete is volt, ahol egy hangyányit könnybe lábadtak a szemeim. Legfőképp azért tetszett, mert végre az a srác nyerte el a lányt, akinek én szurkoltam ^^ (eddig ez szinte még sosem fordult elő XD)
Jah és nem rég néztem a meg a Durarara!! -t hát arról nem hinném, hogy kellene bármit is írnom... elég annyi, hogy semmi és senki sem olyan mint amilyennek elsőre látszik a történetben. Tele van meglepő fordulatokkal (meg egy két kiszámíthatóval), és végre nem egy szokványos sablonos történettel futottam össze hanem egy ténylegesen különleges művel. Szóval nekem az egyik kedvencem lett! ^^ Ajánlom mindenkinek!
 
"Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle."