Enter Shikarit hallgattam
anyád. neked milyen ízlésficamod van? vagy ízlésnyílttörés. báááá.
emlékszem akkortájt futottam bele ebbe mint a Nightwishba. Valami misheard videón keresztül. és így én azt hittem ez vicc. aztán meg "és miért van ilyen buzi japán nevük?". aztán ennyiben maradtunk.
ez a póló tényleg geci metál, nem hittem volna, hogy valaha ilyet fogok mondani Nightwish merchre, de az ilyen fullprint minták hatnak az emberre, ha nem Nightwishről beszélnénk és lenne kibasznivaló pénzem, akkor lehet még én is bevállalnám
Hát pedig olyan pólókat tudnak kinyomni. Nekem is van 3. Bár én a képes/bandafotósokért nem vagyok oda, de a grafikáik is olyan szépek.
De ugye a Sonata az örökös nyertes pólótéren, mert ugye a havas hegyekben teliholdra üvöltő farkas az kurvamenő volt és lesz mindig.
profanity warning
Úristenem bazdmeg hát mi az a love you like a love song? Bazdmeg én minden reggel Selena Gomezt hallgatok? Bazdmeg. Az egy dolog, hogy lassan az orrom vére elered ettől a szartól és én szoktam zavarban érezni magam minden reggel indulás előtt mikor ezt a szart benyomják (mert mindig benyomják), de most rákerestem és bazdmeg ez selena gomez?
Én most annyira rosszul érzem magam. Ez a szám annyira kurvaszar. Nem most komolyan. Ez nem olyan "jajezdiznispicsa, ez a szám akkor tutiszar" hanem ez a szám tényleg annyira szar, hogy könnyezni szoktam. De úgy tényleg. Én ezt a lányt meg akarom fogni a tarkójánál és egy bödönnyi bugyborékoló akármibe belesegíteni. Meg a falnak. Érezze át a fájdalmat ÚRISTEN HOGY LEHET VALAMI ENNYIRE PRIMITÍV
mi az a "brain aneurysm"-
Amúgy a selena gomez az amelyik lefényképezte tükörben a punciszőrét? mert tudom hogy volt egy brunette diznis csaj aki megmutatta milyen szépen nincs nála birkanyírás. de lehet nem ez volt az.
Én most annyira rosszul érzem magam. Ez a szám annyira kurvaszar. Nem most komolyan. Ez nem olyan "jajezdiznispicsa, ez a szám akkor tutiszar" hanem ez a szám tényleg annyira szar, hogy könnyezni szoktam. De úgy tényleg. Én ezt a lányt meg akarom fogni a tarkójánál és egy bödönnyi bugyborékoló akármibe belesegíteni. Meg a falnak. Érezze át a fájdalmat ÚRISTEN HOGY LEHET VALAMI ENNYIRE PRIMITÍV
mi az a "brain aneurysm"-
Amúgy a selena gomez az amelyik lefényképezte tükörben a punciszőrét? mert tudom hogy volt egy brunette diznis csaj aki megmutatta milyen szépen nincs nála birkanyírás. de lehet nem ez volt az.
hnnnnng
Alister volt valami érdekes?
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!