beküldve: 2011-10-09 14:31:02
(#42471) Válasz Háté (#42470) üzenetére
Hanon
[ True shotafan ]
én csak nyitott vagyok.

nyílt törés

meg nemrég futhattál bele a Nightwishba akkor, mert a Shikari 2007ben adott ki először albumot (mondjuk az olyan szégyenletesen szól, hogy én a helyükben felvenném az egészet újra valami normális stúdióban, de én nem vagyok zenész) azt hittem, hogy te is ilyen hardkór fan vagy még a tarjás időkből

Nekem a nemrég az +/- 1 év. a Nightwish nekem 2006-ban jött. Vagyis pontosabban 2005-től 2007-ig terjedő időintervallumban ismerkedtem vele. 2005-ben meghallottam a Wanderlustot (meg úgy az egész Wishmastert, de Wanderlust a meghatározó első szám) "ez jó". 1 év szünet. "Szóval mit tud még ez a Nightwish?" és felkerestem a létező összes balladájukat (mondjuk ezt így magyarul? áhmindegy). Kb fél év szünet, diszkográfia beszerzés.
Hardkórnak hardkór fan vagyok a Tarjás időkből, csak épp Tarja nem volt már akkor mikor én jöttem. Höhh.
Amúgy 2011 van háté. Tudom, nekem is nehéz. "Dehát a Magic tavaly jött ki-- jaaaa...."

+1, tőlük még nekem is volt pólóm, azzal a piros-hajós borítóval (Reckoning Night asszem), nem is tudom, mi lett vele, mondjuk mostmár nem venném fel amúgyse

Bázzeg énis hajós albumnak hívom. "JAIGEN AZON VAN A WHITE PEARL BLACK OCEANS, VÁGOD, MERT HAJÓ!!!1111 jameg a kurvás szám..."
Amúgy a White Pearl az egy csoda. Nem tudom kit kell lecidázni azért, hogy azt játsszák koncerten, DE ÉN ÖRÖMMEL LEFIZETEK EGY MÖTÁLHED FŰZŐS GÓTCSAJT, KOMOLYAN.
Hülye strici vagyok.

profanity warning [...]
de minek hallgatsz rádiót?

minek van még egyáltalán rádió?


Mert az ébresztőórát rendszeresen leverem a földre, a Fury of the Storm meg önmagában nem elég. Főleg, hogy azt is simán ki lehet kapcsolni, miután 6szor leszundiztam.

áh áhj láv jú lájk a láv szong end áj grakeug ribíbíbíbí FFFFFOGD MÁR BEEE hát hogy lehet ilyen szarul megvágni egy számot. bíbíbíbí. nem re-peat-peat-peat, még csak közel sincs hozzá.
 
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!