beküldve: 2011-10-16 00:39:11
(#42494)
Yaven
[ True mangafan ]
Most jöttem meg Guano Apes koncertről. Hmm...ahhoz képest, hogy régi nagy kedvenc előadóim, vhogy nem érzem azt az elégedettséget, amit anno az Alice In Chains koncert után... (pedig AIC-ék új énekessel voltak!). Azért egyáltalán nem játszottak rosszul, csak éppen a hangulat az utolsó negyed órára jött meg...
Viszont ezen a koncerten ismét gazdagodtam néhány....érdekes...élménny el. Az mondjuk egyértelműen pozitívan érintett, hogy vhogy olyan helyet találtam magamnak, ahol körbe nálam legalább egy fejjel magasabb emberek voltak ( Ez tudjátok milyen ritka?) de az már csak plusz volt, hogy ezek ellenére tökéletesen láttam a színpadot, ráadásul most nem is volt ott semmi nagyhajú, nagytestű pali, aki rázta volna a haját. Azért persze nem is lett volna igazi koncerthangulat, ha egy enyhén ittas csávó nem csókol nekem kezet, miután megdícséri a nyakláncomat.
Hazafelé menet meg volt "szerencsém" látni egy ittas leszbikus párt, akik egy hányáson lépkedve ölelgették egymást. Az igen!

Azért jó koncertre járni, az ember kicsit kirázódik a hétköznapokból. Jut eszembe, innen a fórumról akar vki menni Kanon x Kanon koncertre? Én még nem tudtam eldönteni, de ha vki ismerős jönne, tuti csatlakoznék.

Am. vki meg tudja nekem magyarázni, hogy a Club 202 miért van tele indiános képekkel, meg tárgyakkal? Hol a kapcsolat a rockzene, meg az indiánok között?

 
új | válasz erre | moderátor
Szerk: 2011-10-16 00:46:44