beküldve: 2011-11-13 15:42:25
(#42525) Válasz Háté (#42524) üzenetére
Souichiro
[ True mangafan ]
Kiírnám én is őket,dehát kétszer is beszart a DVD író,amikor dupla rétegű lemezzel etettem meg.Kompatibilis vele,írja is,90%-ig ráír,gondoltam ezt a maradték 10%-ot kajálással töltöm,nem várom meg...viszaérek kajálásból,error! Elkúrélta az írást.Söralátét lett az 500Ft-os DVD9-ből,hogy vmi haszna is legyen.
Making of,meg kulisszatitkos,betekintős DVD-ket én is max a legjobbakat hagyom meg,Scandal például.Meg a B'z,bár megtanultam az elmúlt fél évben,nem minden arany,ami B'z és Scandal.
Eurrópai és amerikai,főleg Pop zenét a gyomrom nem veszi be,főleg azért,amit említettél,szintetizátoros prüttyögés az egész,meg nyálas és szánalmas a "dal"szöveg.Attól meg a falra mászok,h a mai fiatalok verik a mellüket,h mekkora zene ez,meg az,meg hogy mekkora arcok,h iylen szarokat hallgatnak! Jó,okés,nincs jogom leszólni őket,de én mindig hamarabb megkapom "ismerőseimtől",már megint ezt a szar rokczenét hallgatom? Én meg szépen válaszolok: Kössz,bmeg a*yádat!
Ez a két dolog miatt útálom a popzenét,meg ezeket a nyomorék előadókat,szar a zene,meg el vannak szállva a rajongóik,h szarokat hallgathatnak xD
Ha külföldi és nem japán zenét hallgatok,akkor ők jönnek szóba: Scooter,Guns n Roses (főleg a régi),Apocalyptica (fingom sincs,melyik i betűnél van az y),Jamiroquai (na ez elég jó),ja meg a Depresszió,gyerekek! A legjobb.Igazi,évek óta nem foglalkozom velük,de ez igényes!
 
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
új | válasz erre | moderátor
Szerk: 2011-11-13 15:44:15