beküldve: 2008-01-05 14:29:32
(#235) Válasz Dark-san (#232) üzenetére
フリツク オル シィ
[ Megszállott ]
Nos, a neveléssel egyet tudok érteni, minden szülőnek ez a saját feladata kellene, hogy legyen, de elhiszem, hogy könnyebb levágni a gyereket a tévé elé és az első, az újjunk ügyébe eső távirányítógombot benyomni, hogy nézze a gyerek a tévét. Létezik egy olyan folyamat, hogy szocializáció, szerintem ennek a bevezetése a szülő elsődleges feladata lenne és akkor biztosan nem lennének erejüket fitoktató Songoku-növendékek. Egyébként a hírvadász médiának köszönhetően az egész valóság már aligha fog kiderülni, jó volt az a három nap, amíg csámcsogtak az éhenkórász újságírók róla. Most meg már kit élrdekel? De jó ok, hogy a sok ostoba ismét beskatulyázza azt, amit nem is ismer, meg tiltakozzon ellene.
RTL Klub meg no comment. Az elsők között vetítettek animéket MO-n, most meg ők is lesúlytó hangvételű műsort készítettek az állítólagos erőszakosságukról, ezzel gyakorlatilag beismerve saját idiótaságukat, amiért ők is adtak ilyeneket. Egyébként a műsorukon a mai napig szerepel japán rajzfilm. Szóval józan ítélőképesség rulz!


Szívemből szóltál... pláne, ha azt nézzük, hogy ráadásul még tanárként is tevékenykedem... (azért remélem, ez nem baj, ugye??? )
Szal... a nevelés hiánya teljes gáz, és ráadásul a korlátolt szülők, tőlünk, pedagógusoktól várják el az a folyamatot, amit NEKIK kéne biztosítani...
De azért én a magam módján "bosszút" állok a korlátoltságon... nálam a gyerekek nem Disney-princess színezőket kapnak, hanem Sailor Moon-t, a fiúk pedig DB-t ... és imádják... sőt, a múltkor vittem be nekik CD-n anime openingeket és endingeket japánul, és totál odavoltak érte...
Vagyis: én mindent megteszek, hogy a felnövekvő generáció szeresse az animéket, mangákat, jpop-ot és a japán kultúrát... Jól teszem???
 
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3