Wáooo! Köszi Syan!!!
Hát akkor ez az én évem lesz , mivel nekem Sasuke a kedvencem! Meg Kakashi! Mondjuk, ha azt mondta, hogy az idén többnyire Sasukeről fog írni , akkor elárulta a csata végkimenetelés is, nem? Bár, lehet hogy Itachi sem hal meg most. Mellesleg Narutoról sztem azért fog később írni, mert vele kell zárni a történetet… hogy ő maradjon meg legjobban az emlékezetben. Vagy valami ilyesmi...
Egyébként mit jelent nála az, hogy felnőni? Azt, hogy a sensei-ek meghalnak? Mert említette Narutot és Shikamarut és mindkettővel ez történt. Akkor Sakuránál?... Egyébként sztem Sakurából is lehet kihozni még dolgokat.
Kakashival vajon mi történhet? Először arra gondoltam, hogy majd ő fogja írni a Nyalfali Éjszakákat ezentúl… de az nem olyan jelentőségteljes dolog. Vagy kiderül, hogy Tobi tényleg Obito? (Mondjuk ebben nem hiszek, de ez elég jelentőségteljes lenne.) Tényleg a 3. csapattaggal, Rinnel mi lett? (Ugye, így hívták a csajszit a Gaidenben?) Vagy ő visszatérhet és mondjuk összejön Kakashival…bár ez meg inkább rózsaszín történet lenne és nem sötétkék, ahogy a Sensei említette.
Egyéb tippek?
Egyébként mit jelent nála az, hogy felnőni? Azt, hogy a sensei-ek meghalnak? Mert említette Narutot és Shikamarut és mindkettővel ez történt. Akkor Sakuránál?... Egyébként sztem Sakurából is lehet kihozni még dolgokat.
Kakashival vajon mi történhet? Először arra gondoltam, hogy majd ő fogja írni a Nyalfali Éjszakákat ezentúl… de az nem olyan jelentőségteljes dolog. Vagy kiderül, hogy Tobi tényleg Obito? (Mondjuk ebben nem hiszek, de ez elég jelentőségteljes lenne.) Tényleg a 3. csapattaggal, Rinnel mi lett? (Ugye, így hívták a csajszit a Gaidenben?) Vagy ő visszatérhet és mondjuk összejön Kakashival…bár ez meg inkább rózsaszín történet lenne és nem sötétkék, ahogy a Sensei említette.
Egyéb tippek?
Asx nincs mit.Amúgy nem azért,de Naruto és Hinata fog összejönni sztem.Így lenne logikus.Nem tudom emlékeztek arra,hogy Naruto említett volna vmit.a Hyuuga klánnal kapcsolatban."Majd én megváltoztatom vagy vmi.ilyesmi."
Sakura pedig nem hiszem,hogy otthagyja Konohát és Tsunadét sem árulná el,viszont egy Sakura versus Karin meccset meglesnék,pláne,hogy Karin képességeiről még nem tudunk semmit.
Naruto Shippuuden movie-t meglesném,remélem hamarabb elér hazánkba mint gondoljuk.
Hazugságoddal ezer tüskét nyelsz.