beküldve: 2012-02-25 15:33:37
(#4266) Válasz Hylia (#4264) üzenetére
LoonyLuna
[ Új arc ]
(Szerintem) Cari próbálta a legjobban megoldani a testhelyzetet.
Arcot amúgy jóval könnyebb rajzolni (szintén szvsz) mint a testtájakat meg a ruha idomulását. Meg fejet/arcot többet is rajzol mindenki és ezért gyakorlottabb. Meg ott kevesebb részletre is kell ügyelni.
Nem csoda, ha az embernek elfogy a türelme, mire a kézfejig ér ^^

***************

Új chibi :) [Link]


Igen, mindenki próbálja a legjobb tudása szerint megoldani a műveit.
De szvsz ebbe az is tartozzon bele, hogy megtesz mindent azért, hogy fejlődjön, s az építő kritikákat elfogadja.
"Nem csoda, hogy az embernek elfogy a türelme, mire a kézfejig ér" Ez mi???? Mi az, hogy elfogy a türelme??? Aki alkot, az minden részletre egyformán figyeljen oda, vagy akkor ne is foglalkozzon vele egyáltalán. Vagy szánjon rá több időt, tartson szünetet rajzolás közben, és töltődjön fel.
Bocs, de kivagyok ettől a "buksisimogatástól", hogy akárki akármilyen képet felrak, csak ajnározzák (nagyon sok fórumon ezt csinálják, sajnos). Az épp annyira elviszi az alkotókat rossz irányba, mint a másik véglet, a folyamatos fikázás.
Nem azt mondom, hogy senki ne rajzoljon semmit, de könyörgöm, vigyünk már egy kis tartást a dologba.
Pl én írok kritikát, ha úgy látom, érdemes, és az illető tud fejlődni... ha nem, inkább nem szólok semmit, dícsérni meg aztán végképp nem fogom.
De ha "A" véleményt, kritikát kér, és "B" normálisan (nem sértően) elmondja a véleményét, és hogy mit lehet(ne) javítani a munkáján, akkor "A" legyen szíves ne sértődjön meg, és ne kezdje már el magyarázni, és kifogásokat keresni, hogy miért sikerült a mű úgy, ahogy. (Nem volt időm, ez csak egy 5perces rajz, stb...)
Egyébként igaz, sokan csak az arcra koncentrálnak, de az édeskevés ahhoz, hogy mások felfigyeljenek a műveire. Elárulom: JÓ arcot sem könnyebb rajzolni, mint bármelyik másik testrészt. Legtöbből hiányzik a lélek.
Szóval, ha valakinek az a célja, hogy másokat gyönyörködtessen, adjon bele mindent. Aki meg "csak magának" rajzolgat, az meg, oké, rakja fel a művét, DE ne kérje mások véleményét róla, mert legtöbbször sértődés lesz a dologból, és az illetőnek legfeljebb kudarcélménye lesz.
Bocsi, kicsit elszakadt a cérna... remélem, én se írtam semmi sértőt... legalábbis nem volt szándékomban.
Szóval, aki szeret rajzolni, hajrá! :)