bocsánat de most kötekedni fogok.. van olyan kisgyerek(melesleg 5 éves) hogy south-t néz..nem ért belőle smit.. és a oviban.. mindenkit elküld a vérbe.. még az óvónőt is...ja meg anyámba belerug mikor még a seggét se tudja kitörölni.. nem azzl lenne a gond h nézi ..mert nézze az erőszakot a híradót is levehetné az ORTTa műsorrol de a gond ott kezdődik h anya meg apa nem tesz semmit a gyerekkel 16 évesen világosítják fel őket a sexről mikor ezeket folyamatosan kéne nyomni a gyerekbe... évek alatt... én már 4 évesen kérdeztem anyámat.. ő meg a felfogásomhoz mérten elmondta.. ozt megértettem.. mikor a gyerek nézi ezeket el kéne nki mondani h
: _ kincsem ez nem mind igaz .. hamormolsz vmit nem fogsz megállítani egy autót mielőtt elütne.. stb. 5viszont az életben azok az érzelmek amiket ebben látsz azokat minddd át fogod élni.. ha xar ha nem... !!! a gyerek ezt megfogadja és ami hasznos számára azt az életben hasznosítani fogja
a másik h hülyének nézzük szegényeket mikor néha 1 6 éves gyerek értelmesebb mint 1 16.. szoal az alap hozzáálláson kéne változtatni.(bocsi h novelle lett belőle)
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..