beküldve: 2012-07-23 20:45:52
(#6429)
Haiena
[ Új arc ]
Eladnék/cserélnék néhány dolgot. :)

Eladnék/cserélnék:

- Vampire Knight manga 1-2, együtt 1750, külön-külön 1000 forintért (egyszer olvasottak, jó állapotban vannak)

- Bukottak Holdja manga 900 forintért

- két MONDO poszter: Final Fantasy VII/Blue Gender, ittetve Fullmetal Alchemist/Miyavi van rajtuk. darabja 100 forint, együtt 175 Ft.

- Rémmetró 1 manga 750 forintért. (szintén nagyon jó állapotban, pedig használtan vettem én is.)

-K-ON! poszterféleség. Az igazat megvallva a csomagolásán "rejaashaato"-ként említik (ennyit tudtam kihámozni a japán szövegből, jelentése számomra ismeretlen). 2011 júliusi Animedia (japán) magazinhoz adták. mérete elég nagy, nagyjából 8 A4-es lapnak felel meg, de nem papírból van, hanem valamilyen műanyagból, nem tudom pontosan. ezt 500 forintért adnám, de ebből lehet alkudni.

illetve nem tudom mennyire vagytok vevők a dologra, de vannak eladó nagyon régi, de játszható, viszonylag jó állapotú, eredeti dobozában lévő PS1/PS2 játékaim, nem sok de ha érdekel valakit, írjon. :)

Ezekre cserélnék (ha csak vételre kínálnád őket, akkor is nyugodtan írj, jelenleg pénz szűkében vagyok, de attól még meggondolhatom):
- bármelyik Fullmetal Alchemist manga (angolul vagy japánul, kivéve a 25.)
- bármelyik Kuroshitsuji manga (kivéve az 5.)
- bármelyik The Legend of Zelda manga (kivéve a Link to the Past)
- Death Note 13 (angolul)
- és ez nem kapcsolódik sem mangákhoz, sem animékhez, de esetleg ha valakinek van The Legend of Zelda: Twilight Princess Wii konzolra való játéka...?

Ide írjon, aki érdeklődne, és megbeszéljük: d.bia.cat@hotmail.com. ^^ Személyes átvétel Hajdúszoboszlón és Debrecenben megoldható, ha kell, postázok is (a postaköltséget a vevő állja.) Köszönöm a figyelmet. :)