beküldve: 2012-08-21 00:22:30
(#4106)
GeriKun
[ Új arc ]
Bakuman - Japánban már vége, imádni való mű, és szerintem a téma is nagyon sok embert vonzana. Biztos sok más ember is van, aki kíváncsi a manga rajzolás fortélyaira, mind ezek mellet egyszerűen fantasztikus! (fiúknak, lányoknak egyaránt tetszene)
Dragon Ball / Z - Igazi kultusz, nem csak itthon, de japánban is. Ugyan egy másik kiadó nyomtatta egy ideig, de annyira "nem vették észre" az emberek hogy abba maradt. (Mit meg nem adnék egy Dragon Ball manga példányért, sajnos lecsúsztam róla...)
És kimondhatatlanul örülnék még egy One Piecenek, Naruto Shippuudennek, Fairy Tailnak, Sajnálom a női tábort, sajnos nem tudtam olyan művet írni ami nekik kedvez (csak magunkra gondoltam )
Rendszeres megjelenéssel biztosra veszem hogy kifizetődő lenne innen bármelyiket is kiadni. (az első kettő tényleg elgondolkodtató..)
úgy gondolom az ismertebb művekkel célravezetőbb lenne foglalkozni, és bár sok minden elérhető onlinen, én adnék egy igazi, (illatos *.*) nyomtatott, lapozható, magamhoz vehető példányért!
 
[b][i]" Az a fájdalom megvédett téged, nekem "[/i][/b]