beküldve: 2013-02-05 15:38:41
(#7252) Válasz SötétOldal (#7251) üzenetére
Laeriel
[ Rászokóban ]
Még mielőtt túl nagy lenne a szád.

A kiadónál ez az akció állandó, nem csak most van így.
Ja, hogy mikor te vetted, drágábbért vetted? Így jártál. Nem vagy ezzel egyedül, sokan vagyunk így még (igen, én is), hogy szinte rögtön megjelenés után vettünk meg 2000 szép magyar Ft-ért 1-1 kötetet. Ez a tipikus "megdöglött a lovam, dögöljön meg a szomszédé is" felfogás nem hiszem, hogy vezet valahova.

Ha valóban sürgős eladni, akkor rossz a taktikád, mert így senki, ismétlem senki nem fogja megvenni tőled. Hogy miért nem?
a,) Mert ez itt a kiadó honlapja, ahol ha kicsit körülnéz valaki, nyomban látja, hogy ennyi pénzért újat kap.
b,) Ezernyi más helyen megkapja az általad hirdetett cuccokat 1000 Ft alatt is. Ugyanis annyira telített lett a piac az utóbbi időben, hogy már féláron sem lehet mangát eladni.

De ha mégis, akkor örülj neki, sikerült találnod egy balekot.


Nézd azt hiszem, szépen leírtam neked, a kiírásotokra a választ, ha pedig nem tudom eladni, az az én bajom. Hogy az akciók mikortól vannak nem tudom, én nem járok ide gyakran, de te se legyél nagyra magaddal, nem, értem, miért kell azzal foglalkozni, hogy én mit mennyiért szeretnék eladni. És engem Te ne sértegess....
A másik dolog, nem értem miért azért kell ide jönni, hogy beszólogassatok a másiknak a kiírása miatt, nincs jobb dolgotok...
Figyelmeztetni meg nem kell, köszi, hogy "drágán" adom, azzal te ne foglalkozz.
 
új | válasz erre | moderátor
Szerk: 2013-02-05 15:42:11