beküldve: 2013-03-31 06:04:33
(#43316) Válasz Háté (#43314) üzenetére
C-san
[ True mangafan ]

ki a faszom akarna elmenni tanítani?


Két unokatesóm is tanár akart lenni, de csak az egyiküknek jött össze a dolog.



Szerintem amúgy eleve csak annak kéne tanárnak mennie, aki tényleg tudja magáról, hogy el tudná végezni rendesen a munkát, vagy legalábbis tud tanítani. Valahogy ki tudnak akasztani az olyan tanárok akiknek hiába ülsz be az órájára semmit nem tanulsz tőle (időpazarlás), és mégis ezek tudnak a leginkább sírni azon, hogy alul fizetik őket. Meg úgy csinálnak mintha mást nem fizetnének alul pedig akárhová mész mindenki sír, hogy kevés a fizetése.
Szóval amit mondani akartam, hogy az olyan nem tudom mi a f.szért megy el tanárnak, akin mondjuk messziről látszik a gyerek-undora, vagy úgy unja a munkáját, hogy az embernek már attól is elmegy az életkedve ha csak ránéz, vagy valami totál másról dumál egész órán keresztül csak hogy ne az "unalmas" munkájával kelljen foglalkoznia.

Például az egyik volt német tanárom egy évig "tanított" minket, de ez alatt mást se csinált csak az X-faktort meg a Valóvilágot tárgyalta ki valünk, a következő német tanár meg nem győzte utána behozni velünk a lemaradást.

Na meg az olyan perverz trottyosoknak se adnék tanári diplomát mint a volt kémia tanárom, nála akkor volt esélyed kettesnél jobb jegyet összeszedni, ha lány voltál és jó sokat mutattál a melledből + eléggé rövid volt a szoknyád, de ki akar így jobb jegyet szerezni...
Mei: Valahogy ez a te tesitanárod se tünik olyannak, akinek jogos az hogy tanárként állást kapott.
Nálunk pl. tényleg úgy volt, amíg volt tesi, hogy csak a kötelező felméréseket meg a bemelegítést kellett az egész osztálynak együtt, a többi időben meg mindig volt választási lehetőség. (Jó időben foci, kosárlabda vagy tollas, télen meg jégkori vagy foci, na meg azt is meg lehetett tenni hogy órán nem tesizel hanem helyette egy héten egyszer suli után úszás)

És okés, hogy jártam vita topicon, de nem vitatkozni voltam ott xD

 
-
új | válasz erre | moderátor
Szerk: 2013-03-31 06:45:36