beküldve: 2013-04-13 11:53:25
(#43536) Válasz Misaki Mei (#43532) üzenetére
Miho ~ ミホ
[ True mangafan ]
Ha a dumaládás kérdés-válasz esetre gondolsz akkor ne érezd magad lehurrogva. Feltettél egy, a Kiadó számára kényes kérdést - tudod ez olyan, amikor van egy pattanásod, mindent elkövetsz, hogy ne látszódjon és a legjobb barátnőd ordenáré röhögéssel megjegyzi, mikor találkoztok, hogy "Szarvad nőtt?" - és miután nem kaptál választ ezt még megfejelted egy radikális kijelentéssel, miszerint a Kiadó nem felel semmire soha.
Jöhetnék a gazdasági válsággal, de szerintem nem kell - aki nem érti ennek a kifejezésnek a vonzatait, vagy nem elég érett vagy hülye. (Nem sértés! témy...) Ráadásul ha az itteni többség magába nézne, mit látna? Tele van a gépetek kalózkodott animékkel és mangákkal. Tudom, megveszitek a magyar kiadásokat, amiket kidob a kiadó, de ezzel nem mindenki van így, sőt...
De, nem is folytatom, mert csak felidegesítem magam - és ez most különösképpen nem tanácsos, főleg, hogy elektromos cigire váltottam, elakadtam a regényem egyik fejezetének írásával, és egyébkéntisahjjj... -.-"

Természetesen senkit sem akartam megbántani. Unom ezt leírni, de sok az új arc, a régiek tudnák ezt rólam. Csupa szeretet és egy nagy halom rózsaszín vattacukor vagyok, némi csillámmal meghintve.
Hazudok.^^"