beküldve: 2013-06-08 15:24:05
(#2485)
A Márk
[ Megszállott ]
Pár napja megvettem a Street Fighter 2 díszdobozos DVD kiadást, ami tartalmazza, a Street Fighter Alfa 1-2, és Street Fighter 2-The movie-t. A két Alfa film nem volt egy nagy szám, de azért egész nézhetőek voltak. Az animációra nem volt panaszom, csak a történet volt egy kicsit összecsapott.
Ám, ha az Alfa 1-2 történetét összecsapottnak nevezhetem, akkor a The movie sztorija egyenesen, brutálisan kaotikus! Akkora csalódás még az életben nem ért, mint miután ezt megnéztem. Ami a leginkább szemet szúrt, hogy több szereplő nevét összecserélték benne. Például (aki ismeri a játékot, és a karaktereket, az tudhatja kikről van szó):
M. Bison-t végig Vegának hívják, Balrogot, M. Bisonnak, Vegát pedig Balrognak. Úgyhogy teljesen összecserélték ennek a háromnak a nevét, és az a baj, hogy NEM a magyar feliratban, hanem magában a filmben is benne volt ez a hiba.
Több szereplőt csap azért tettek bele, hogy benne legyen, túl sok jelentőségük éppenséggel nem volt. Inkább hagyták volna ki őket. A végét meg egy az egyben összecsapták, és félbehagyták a cselekményt. Továbbá, még a DVD minősége is vacakolt, mert az utolsó 10-20 percben tisztára pixelessé vált a kép, és akadozott. De mondjuk annyira nem is baj, mert többször tutira nem fogom megnézni ezt a borzadályt. De azért mindent összevetve, meg kell hogy mondjam 990 forintot azért a hülyének is megérte, úgyhogy (annyira) nem bántam meg, hogy megvettem végül. Csak kár, hogy a kedvenc karakteremet (Cammy White) nem nagyon szerepeltették benne, csak a Movie elején volt jelen, kb. két percig, aztán kifújt.
Úgyhogy egy nagyon pocsék kiadással állunk szembe, de a díszdoboz azért elég pofásan néz ki.
 
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar